Povoljan smeštaj u Zemunu

Neka Zemunski kej, Gardoš, Milenijumska kula, pešačka zona i još mnogo toga, tipičnog zemunskog, budu na korak od kreveta

Petak 24. maj 2019.

cover image

Grad u gradu. Zauvek svoj. Neraskidiva veza sa Beogradom traje, čini se, oduvek. Nekada se zvao Taurunum. Zemun mu jednako lepo stoji. Ima nešto što nema nijedan drugi deo grada. I šarm starih vremena i uticaj savremenih tokova. Zato i ne čudi što je Zemun veoma tražen među domaćom i stranom publikom. Potraga za smeštajem u ovom delu grada može biti komplikovana. Ne ukoliko pažljivo pročitate top 3 predloga za boravak u Zemunu. I to po pristupačnoj ceni.

Zvanična kategorizacija je ovom kompleksu dodelila četiri zvezdice. Utisci korisnika mnogo više. Moderan komfort zvani Apartmani Franstal je lociran tačno tamo gde mir vodi glavnu reč. Dvorište i oprema za roštiljanje pod otvorenim nebom su na raspolaganju svim korisnicima koji odaberu ove potpuno opremljene apartmane. Kada poželite šetnju uz Zemunski kej i neprikosnoveni Dunav, biće vam potrebno samo par minuta da se transportujete.


Gosti grada, potpuno očarani Zemunom uvek žele još malo vremena za uživanje i istraživanje. Da bi se vreme iskoristilo maksimalno, boravak u hotelu je idealna opcija. Priroda, uređena stara arhitektura i popularni barovi i restorani na Zemunskom keju su još atraktivniji ukoliko u boravite u posebnom hotelskom smeštaju. Unikatan hotel Theater Belgrade odiše notom umetnosti i glamura. Svaka od 43 sobe, koliko ih postoji je perfektno kreirana oaza hedonizma. Stil koji se zauvek pamti. Usluga za kakvu ste mislili da je dostupna jedino holivudskim zvezdama. Lokacija zbog koje ćete se uvek rado vraćati u srce Zemuna.

I dalje na talasima Dunava. Luskuzni apartmani o kojima se priča i piše u superlativu se zovu Lala Luxury Suites. Minimalizam kao suvereni vladar svetskih trendova na ovoj adresi živi u svakom milimetru. Prostrana dnevna soba, kupatilo kao iz magazina, novoizgrađena zgrada sa parkingom, terasa. Sve je tu i sve je podređeno gostima. Bez suvišnih detalja. Fokus je na relaksaciji u novoj smeštajnoj priči. Budite glavni glumac ušuškane bajke u realnosti.