Smeštaj izvan centra

Udaljen od najpoznatijih atrakcija ali nema ni jednu jedinu manu. Naprotiv

Petak 25. jan 2019.

cover image

Sa željom da što bolje upoznaju grad, većina turista bira smeštaj u centru. Gotovo isto toliko ima i putnika kojima prioritet nije non-stop boravak u glavnim zonama. Za sve koji dolaze na duži ili kraći period stiže važna informacija. Pred vama su hoteli i apartmani u Beogradu u kojima nećete ni primetiti da niste na korak od najpoznatijih znamenitosti. Zauzvrat, dobićete mogućnost da doživite istinski odmor. Iskoristite je.

Sa razvojem grada, Borča je postala jedna od atraktivnijih perifernih zona. I ima brojne sadržaje za moderan život. Od kraja 2018. je bogatija za kreativno osmišljen apart-hotel. Lola Almost Home svim kapacitetima servira moderan dizajn i pozitivnu atmosferu. Sedam apartmana nije jedino što imaju da ponude. Prvi bar sa vidikovcem u Borči je upravo njihov. Plus, za čas će vam organizovati sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti.

Legendarni Zemun i njegov viševekovni šarm su za mnoge neopisivo zavodljivi. Kada već imate svog favorita samo je potrebno da se prijavite u hotel Zlatnik. Ako se pitate zašto, evo odgovora. Pune tri decenije dočekuju goste u komfornim, kompletno opremljenim sobama. Sofisticiran stil, usluga i razne pogodnosti su ocenjene sa četiri zvezdice.


Na sasvim drugom delu grada postoji još jedna opcija za čist hedonizam. Na Voždovcu, četiri zvezdice se zovu hotel Majdan. Elegantan, a unikatan vizuelni pečat obojen svetlim bojama obećava mir i spokojan san. Prednost boravka u ovom hotelu je blizina auto-puta i brza konekcija u svakom pravcu. Ništa ne brinite, nećete čuti ništa što izaziva stres.

Bliskost sa prirodom ćete doživeti u apartmanu Forest 29 u Žarkovu. Posebno kreirana spavaća soba će otkloniti sav umor, a relaksacija je zagarantovana na terasi sa koje se pruža pogled na gustu šumu. Neće vas ni zanimati što niste tik uz gradska zdanja. Ovde glavnu reč vodite vi i samo vaši afiniteti.