Смештај изван центра

Удаљен од најпознатијих атракција али нема ни једну једину ману. Напротив

Петак 25. јан 2019.

cover image

Са жељом да што боље упознају град, већина туриста бира смештај у центру. Готово исто толико има и путника којима приоритет није нон-стоп боравак у главним зонама. За све који долазе на дужи или краћи период стиже важна информација. Пред вама су хотели и апартмани у Београду у којима нећете ни приметити да нисте на корак од најпознатијих знаменитости. Заузврат, добићете могућност да доживите истински одмор. Искористите је.

Са развојем града, Борча је постала једна од атрактивнијих периферних зона. И има бројне садржаје за модеран живот. Од краја 2018. је богатија за креативно осмишљен апарт-хотел. Lola Almost Home свим капацитетима сервира модеран дизајн и позитивну атмосферу. Седам апартмана није једино што имају да понуде. Први бар са видиковцем у Борчи је управо њихов. Плус, за час ће вам организовати спортске, рекреативне и забавне активности.

Легендарни Земун и његов вишевековни шарм су за многе неописиво заводљиви. Када већ имате свог фаворита само је потребно да се пријавите у хотел Златник. Ако се питате зашто, ево одговора. Пуне три деценије дочекују госте у комфорним, комплетно опремљеним собама. Софистициран стил, услуга и разне погодности су оцењене са четири звездице.


На сасвим другом делу града постоји још једна опција за чист хедонизам. На Вождовцу, четири звездице се зову хотел Мајдан. Елегантан, а уникатан визуелни печат обојен светлим бојама обећава мир и спокојан сан. Предност боравка у овом хотелу је близина ауто-пута и брза конекција у сваком правцу. Ништа не брините, нећете чути ништа што изазива стрес.

Блискост са природом ћете доживети у апартману Forest 29 у Жаркову. Посебно креирана спаваћа соба ће отклонити сав умор, а релаксација је загарантована на тераси са које се пружа поглед на густу шуму. Неће вас ни занимати што нисте тик уз градска здања. Овде главну реч водите ви и само ваши афинитети.