Апартмани Lola Almost Home

Потпуно нови апартмански комплекс, апарт-хотел, испуњава више од највиших очекивања. Апсолутно сви захтеви ће бити максимално задовољени у сваком од 7 апартмана на истој адреси. Модеран стил изузетно привлачи. Никако не одбија зато што је по најновијим трендовима. Спој топлих тонова, феноменалног дизајна и врхунског квалитета су оно што вам је потребно током боравка у престоници Србије. Професионална услуга уз традиционално домаће гостопримство се перфектно уклапају у концепт смештаја за све путнике, свих генерација.

Апартмани се једино разликују по квадратури. Опремљеност, пространост и позитивна атмосфера су једнако заступљени у свакој јединици. Чини се да се планета никада брже окреће. И свако мултипликује толико тога осим времена. Посебно оног само за себе. Овде имате потпуни мир за одмор какав вам је преко потребан. Баш зато што нисте у центру наспаваћете се као никада пре.

За откривање београдске магије морате да будете спремни. Главни град Србије је велики и има много тога да понуди. Не можете неспремни у фантастичну авантуру. Када се опоравите од путовања, време је за мало спорта. Бирајте: теретана са персоналним тренером или балон за фудбал. На неколико корака од кревета се налази простор за активну рекреацију. На вама је само да кажете шта желите, термини и све остало ће бити одмах организовано.

Након што сте напунили батерије, потпуно сте спремни за упознавање града. Не морате сами да истражујете богату понуду. Квалификовани, стручни, а пре свега феноменални људи нису на својим радним местима тек да предају кључеве од апартмана и попуне документацију. У сваком тренутку су спремни да саслушају свако питање, реше дилеме у вези разгледања, предложе најбоље туре. Организоваће вам превоз од аеродрома, вожњу по граду или изван града. На овој адреси не постоји толико тога. Али нељубазност и непрофесионалност не.

Lola Almost Home у оквиру свог комплекса има и фантастичан ресторан. Идентичан је као и апартмани - савршен. Поново фузија опуштеног осећаја и квалитета. Још један више разлог да дођете поново. Што пре.


ХОТЕЛИ У БЛИЗИНИ

РЕСТОРАНИ И БАРОВИ У БЛИЗИНИ

ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ