Повољан смештај у Земуну

Нека Земунски кеј, Гардош, Миленијумска кула, пешачка зона и још много тога, типичног земунског, буду на корак од кревета

Петак 24. мај 2019.

cover image

Град у граду. Заувек свој. Нераскидива веза са Београдом траје, чини се, одувек. Некада се звао Таурунум. Земун му једнако лепо стоји. Има нешто што нема ниједан други део града. И шарм старих времена и утицај савремених токова. Зато и не чуди што је Земун веома тражен међу домаћом и страном публиком. Потрага за смештајем у овом делу града може бити компликована. Не уколико пажљиво прочитате топ 3 предлога за боравак у Земуну. И то по приступачној цени.

Званична категоризација је овом комплексу доделила четири звездице. Утисци корисника много више. Модеран комфорт звани Апартмани Франстал је лоциран тачно тамо где мир води главну реч. Двориште и опрема за роштиљање под отвореним небом су на располагању свим корисницима који одаберу ове потпуно опремљене апартмане. Када пожелите шетњу уз Земунски кеј и неприкосновени Дунав, биће вам потребно само пар минута да се транспортујете.


Гости града, потпуно очарани Земуном увек желе још мало времена за уживање и истраживање. Да би се време искористило максимално, боравак у хотелу је идеална опција. Природа, уређена стара архитектура и популарни барови и ресторани на Земунском кеју су још атрактивнији уколико у боравите у посебном хотелском смештају. Уникатан хотел Theater Belgrade одише нотом уметности и гламура. Свака од 43 собе, колико их постоји је перфектно креирана оаза хедонизма. Стил који се заувек памти. Услуга за какву сте мислили да је доступна једино холивудским звездама. Локација због које ћете се увек радо враћати у срце Земуна.

И даље на таласима Дунава. Лускузни апартмани о којима се прича и пише у суперлативу се зову Lala Luxury Suites. Минимализам као суверени владар светских трендова на овој адреси живи у сваком милиметру. Пространа дневна соба, купатило као из магазина, новоизграђена зграда са паркингом, тераса. Све је ту и све је подређено гостима. Без сувишних детаља. Фокус је на релаксацији у новој смештајној причи. Будите главни глумац ушушкане бајке у реалности.