Звездарска шума је много више од уређене зелене површине. Овде живи велики број животиња и ретких птица, а своје корене је пустило разноврсно биље и дрвеће које нећете тек тако видети негде. Некада је овај парк био омиљени летњиковац Београђана и страних гостију града. Баш овде, на посебном месту у Београду се налази непоновљиво шармантна вила која пружа незабораван боравак.

Стилски дизајн очарава сва чула. Перфектно укомпоновани елементи из епохе комфорног романтизма и додир савременог доба су несвакидашња комбинација. Уживаћете као у оним временима када је свако имао много више простора за себе него што је данас обичај. Осетићете невероватну атмосферу која влада читавим простором. White House је заузео чак девет ари плаца на посебној локацији. Када се науживате у пространом кревету, обавите рутинске активности у врхунском купатилу, изађите у двориште и уживајте.

Поред фантастичног погледа, двориште поседује и стари шпорет смедеревац. Уколико се вешти кувар, испеците хлеб у овој рерни. Такав никада нисте јели, проверено. Посебна атракција је вожња Титовим мерцедесом. Можете заказати вожњу до свих места које желите да обиђете. Осећај свечаности и посебности ће вас одушевити.РЕСТОРАНИ И БАРОВИ У БЛИЗИНИ