Где изаћи у суботу - 14. април 2018

Полако се ближи завршетак зимске сезоне 2017/2018, а најаве показују да се најбоље чува за крај

Среда 11. апр 2018.

cover image

Клуб Минт у суботу 14. априла од 02:00 до 09:00 прославља крај сезоне. Журка са називом "Season Closing" ће званично обележити крај истинског клабинга. Божа Подунавац и Мирко Лазаревић су задужени за музику. За овај провод не постоји ни једна једина дилема. Питање где изаћи има одговор.


Београдска Ултимативна Културна Акција организује специјалну журку "Букa! Сада!" у згради бившег Клуза. Субота ноћ има магичне моћи. Баш ове, познати глумци и музичари бирају музику за ди-џеј пултом. Идеја је да се представи алтернативна музичка сцена и сви њени квалитети. Сергеј Трифуновић, Цане, Гиле, Рамбо, Виклер, Васил Хаџиманов и други истакнути представници одличне музике ће од 21:00 до 04:00 пуштати од чистог рока, преко џеза, соула до фанка и блуза. Сасвим посебан парти.

Још једна другачија журка се спрема за предстојећу суботу. Имаго је место које отвара врата само добром проводу. Progressive & Psychedelic Trance party почиње у 23:00, а удружење Digital Chemistry обећава незаборавну ноћ. Специјални гости долазе из Израела, а они су Ranji и Dapanji. Светске тренс звезде имају сјајну подршку. Домаћи трио чине Milosh Reload, Даки и Кузма.