Gde izaći u subotu - 14. april 2018

Polako se bliži završetak zimske sezone 2017/2018, a najave pokazuju da se najbolje čuva za kraj

Sreda 11. apr 2018.

cover image

Klub Mint u subotu 14. aprila od 02:00 do 09:00 proslavlja kraj sezone. Žurka sa nazivom "Season Closing" će zvanično obeležiti kraj istinskog klabinga. Boža Podunavac i Mirko Lazarević su zaduženi za muziku. Za ovaj provod ne postoji ni jedna jedina dilema. Pitanje gde izaći ima odgovor.


Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija organizuje specijalnu žurku "Buka! Sada!" u zgradi bivšeg Kluza. Subota noć ima magične moći. Baš ove, poznati glumci i muzičari biraju muziku za di-džej pultom. Ideja je da se predstavi alternativna muzička scena i svi njeni kvaliteti. Sergej Trifunović, Cane, Gile, Rambo, Vikler, Vasil Hadžimanov i drugi istaknuti predstavnici odlične muzike će od 21:00 do 04:00 puštati od čistog roka, preko džeza, soula do fanka i bluza. Sasvim poseban parti.

Još jedna drugačija žurka se sprema za predstojeću subotu. Imago je mesto koje otvara vrata samo dobrom provodu. Progressive & Psychedelic Trance party počinje u 23:00, a udruženje Digital Chemistry obećava nezaboravnu noć. Specijalni gosti dolaze iz Izraela, a oni su Ranji i Dapanji. Svetske trens zvezde imaju sjajnu podršku. Domaći trio čine Milosh Reload, Daki i Kuzma.