Ноћни живот Београда: журке у четвртак - 15. март 2018

Добар клабинг не чека викенд

Понедељак 12. мар 2018.

cover image

Београд ноћу никада не спава. Сјајан вајб сваки дан поставља изазов коме је немогуће одолети. Загарантован провод је доступан и током радне недеље. Конкретно - четвртак. Прави дан за одличан клабинг.

Мартинез је и бар и ноћни клуб. Посебно је актуелан четвртком када се организује журка "Voodoo at Martinez". Ова едиција, 15. марта од 22:00 до 04:00, је резервисана за наступ два ди-џеја. Један је Ненад Јовановић, а други се зове Милош односно Soft 85. Обојица су сјајни извођачи.

Бен Акиба доноси светски ритам у центар Београда. Журка "Space Motion Night" почиње у 22:00, а представиће изразито популарног ди-џеја и продуцента из Новог Сада - Space Motion. Не сумњајте у његов квалитет. Соломун, Nick Warren и Maceo Plex имају само речи хвале за њега. Дарко Станимировић и Flavio Sonanini су гости по избору домаћина журке.

Клуб Square сваког четвртка има сјајан парти. Највећи хитови деведесетих на добро познатом месту су снажни аргументи за стартовање викенда пре времена. Ди-џеј Alex Tic је задужен за забаву под називом "Nineties". Ђускање до јутра у ритму сјајне музике.