Noćni život Beograda: žurke u četvrtak - 15. mart 2018

Dobar klabing ne čeka vikend

Ponedeljak 12. mar 2018.

cover image

Beograd noću nikada ne spava. Sjajan vajb svaki dan postavlja izazov kome je nemoguće odoleti. Zagarantovan provod je dostupan i tokom radne nedelje. Konkretno - četvrtak. Pravi dan za odličan klabing.

Martinez je i bar i noćni klub. Posebno je aktuelan četvrtkom kada se organizuje žurka "Voodoo at Martinez". Ova edicija, 15. marta od 22:00 do 04:00, je rezervisana za nastup dva di-džeja. Jedan je Nenad Jovanović, a drugi se zove Miloš odnosno Soft 85. Obojica su sjajni izvođači.

Ben Akiba donosi svetski ritam u centar Beograda. Žurka "Space Motion Night" počinje u 22:00, a predstaviće izrazito popularnog di-džeja i producenta iz Novog Sada - Space Motion. Ne sumnjajte u njegov kvalitet. Solomun, Nick Warren i Maceo Plex imaju samo reči hvale za njega. Darko Stanimirović i Flavio Sonanini su gosti po izboru domaćina žurke.

Klub Square svakog četvrtka ima sjajan parti. Najveći hitovi devedesetih na dobro poznatom mestu su snažni argumenti za startovanje vikenda pre vremena. Di-džej Alex Tic je zadužen za zabavu pod nazivom "Nineties". Đuskanje do jutra u ritmu sjajne muzike.