Modular Journey @Drugstore

Немачки техно у центру градског клабинга

Уторак 14. нов 2017.

cover image

Трећа Modular Journey журка се одржава 17. новембра од 23:00 у клубу Drugstore. За одличан провод и техно музику су задужени специјални гости из Немачке, SHDW & Obscure Shape и домаћа подршка: TKNO, Smt#nG и Miles Nitch. Ди-џеј двојац из Штутгарта премијерно гостује у Београду, а за прво упознавање ће пуштати музику чак четири сата.

SHDW & Obscure Shape је априла 2014. године открила етикета Another Mind. Веома брзо су објавили први албум и кренули на велику турнеју. Деби издање "Nachtblende EP" из 2015. године је оцењено као квалитетан техно, док су искусне колеге, блогери и критичари имали само речи хвале. Утицај acid и ebm жарнова на oldschool начин се највише чује у миксевима које праве, а који су њихово најјаче "оружје" за журке. Издају за етикете Another Mind, Rekids, Soma Records и чувени Afterlife, а најчешће сарађују са познатим представницима из ових удружења.


Иако су релативно скоро крочили на светску сцену, уживају велику популарност у техно круговима и клубовима широм света. Захваљујући великом музичком знању, сматрају се двојцем чије време тек долази.


ПОВЕЗАНО