Modular Journey @Drugstore

Nemački tehno u centru gradskog klabinga

Utorak 14. nov 2017.

cover image

Treća Modular Journey žurka se održava 17. novembra od 23:00 u klubu Drugstore. Za odličan provod i tehno muziku su zaduženi specijalni gosti iz Nemačke, SHDW & Obscure Shape i domaća podrška: TKNO, Smt#nG i Miles Nitch. Di-džej dvojac iz Štutgarta premijerno gostuje u Beogradu, a za prvo upoznavanje će puštati muziku čak četiri sata.

SHDW & Obscure Shape je aprila 2014. godine otkrila etiketa Another Mind. Veoma brzo su objavili prvi album i krenuli na veliku turneju. Debi izdanje "Nachtblende EP" iz 2015. godine je ocenjeno kao kvalitetan tehno, dok su iskusne kolege, blogeri i kritičari imali samo reči hvale. Uticaj acid i ebm žarnova na oldschool način se najviše čuje u miksevima koje prave, a koji su njihovo najjače "oružje" za žurke. Izdaju za etikete Another Mind, Rekids, Soma Records i čuveni Afterlife, a najčešće sarađuju sa poznatim predstavnicima iz ovih udruženja.


Iako su relativno skoro kročili na svetsku scenu, uživaju veliku popularnost u tehno krugovima i klubovima širom sveta. Zahvaljujući velikom muzičkom znanju, smatraju se dvojcem čije vreme tek dolazi.


POVEZANO