Маскенбал The Night Of The Walking Dead

Јубиларни 10. Halloween парти у организацији Go2 и телевизије FOX ће претворити Београд ноћу у страшну зону зомбија, праћену одличним музичким програмом

Понедељак 30. окт 2017.

cover image

Највећи маскенбал у Београду је заказан за 4. новембар у клубу Хангар, а инспирација за овогодишњу тему је популарна серија The Walking Dead. Организатори најављују спектакуларну сценографију и гарантују сигуран простор, ограђен бодљикавом жицом односно уточиште од ходајућих мртвака.

Halloween X представља и ноћ одличне техно музике, а јубилеј ће обележити чак 8 ди-џејева. За мрачан ритам, у складу са темом, биће задужени: Angelos Hiras aka Anjel, гост са Закинтоса, Peter Portman, Младен Томић, Rudhaman, Nexie, Oysha, Andrew Meller и Александра Дуенде.


Ноћ вештица се широм света обележава 31. октобра, а Go2 већ 10 година уочи овог датума организује велике журке под маскама. Посећеност сваке године броји између 1.500 и 3.000 посетилаца којима је костимирани провод омиљена забава, како због могућности да искажу своју креативност, тако и због квалитетне музике.


ПОВЕЗАНО