Maskenbal The Night Of The Walking Dead

Jubilarni 10. Halloween parti u organizaciji Go2 i televizije FOX će pretvoriti Beograd noću u strašnu zonu zombija, praćenu odličnim muzičkim programom

Ponedeljak 30. okt 2017.

cover image

Najveći maskenbal u Beogradu je zakazan za 4. novembar u klubu Hangar, a inspiracija za ovogodišnju temu je popularna serija The Walking Dead. Organizatori najavljuju spektakularnu scenografiju i garantuju siguran prostor, ograđen bodljikavom žicom odnosno utočište od hodajućih mrtvaka.

Halloween X predstavlja i noć odlične tehno muzike, a jubilej će obeležiti čak 8 di-džejeva. Za mračan ritam, u skladu sa temom, biće zaduženi: Angelos Hiras aka Anjel, gost sa Zakintosa, Peter Portman, Mladen Tomić, Rudhaman, Nexie, Oysha, Andrew Meller i Aleksandra Duende.


Noć veštica se širom sveta obeležava 31. oktobra, a Go2 već 10 godina uoči ovog datuma organizuje velike žurke pod maskama. Posećenost svake godine broji između 1.500 i 3.000 posetilaca kojima je kostimirani provod omiljena zabava, kako zbog mogućnosti da iskažu svoju kreativnost, tako i zbog kvalitetne muzike.


POVEZANO