Соломун отвара Apgrade фестивал

Три дана најбољег клупског провода у Београду уз најпознатијег светског ди-џеја балканског порекла и одабраних артиста из земље и иностранства

Понедељак 04. сеп 2017.

cover image

3. Apgrade weekend се одржава на Калемегдану, у рову испод Војног музеја од 7. до 9. септембра. Тренутно најпопуларнији музичар са ових простора, Соломун, отвара Apgrade фестивал, а поред њега ће наступити врхунски артисти као што је Sven Väth, Michael Mayer и још неколико представника светског звука, а домаћи терен ће представљати техно дама број 1 Леа Добричић и друга проверена имена. Карте по цени од 2.390 динара су доступне путем сајта и преко Gigstix и Eventim продајних мрежа.

Line up:

Четвртак 7. септембрар

Solomun

Konstantin Sibold

Леа Добричић

Никола Вемић

Петак 8. септембар

Sven Väth

Amelie Lens

Тијана Т

Влада Јањић

Субота 9. септембар

Modeselektor DJ set

Michael Mayer

Vril live

Марко Милосављевић

Stevie Whisper


Младен Соломун је рођен 1975. године у Босни, тачније месту Травник али се као дете преселио са породицом у Хамбург. Освајање светске сцене је започео 2012. године када му магазин Mixmag додељује награду за најбољег светског ди-џеја. Недуго затим, постаје троструки добитник на DJ Awards. Најбољи deep house ди-џеј припада и групи најбољих продуцената електронске музике, док његове етикете Dynamic и 2DIY4 издају најпродаваније траке широм света. Прича са успехом на Ибици почиње 2013. године када је покренуо добро познати догађај "Solomun + 1". Његова резидентура у клубу Паша припада групи најпосећенијих хепенинга на Ибици. Boiler Room журке на којима је Соломун ди-џеј бележе милионске прегледе на You Tube каналу и дефинитвно су неки од најгледанијих хаус видеа свих времена. Док ствара музику, полази од чињенице да људи имају емоције, а његов циљ је да их публика покаже и на подијуму за игру. 

Аpgrade је удружење које се више од две деценије бави организовањем журки, фестивала, концерата и других догађаја, са циљем промовисања најквалитетније електронске музике. Имена која стоје иза удружења су некадашњи ди-џејеви који су радили на радију, наступали у водећим клубовима и имају непроцењив осећај за организовање доброг провода. Листа извођача које је Apgrade до сада угостио је заиста дугачка, само нека од најпопуларнијих имена су: Richie Hawtin, Sven Vath, Laurent Garnier, Carl Cox, Dixon, Nicolas Jaar, Loco Dice, Chis Liebing, Marco Carola, Ame, Miss Kittin, The Hacker, Green Velvet, Steve Bug, Tiga, Vitalic, Michael Mayer, Mathew Jonson, Daniel Bell, Derric Carter, Massive Attack, Public Enemy, Afrika Bambaataa, Terry Callier, Echo & The Bunnymen и многи други.


ПОВЕЗАНО