Play party presents: Guy J & Jeremy Olander

Још један у низу врхунских музичких догађаја који ће јесен 2017 у Београду претворити у локацију најбољег клабинга у региону

Понедељак 18. сеп 2017.

cover image

Светски познати ди-џејеви и продуценти, Guy J (Lost & Found) и Jeremy Olander (Bedrock Music) наступају 23. септембра у клубу Драгстор (Drugstore). Организатор одличног провода је Play, удружење које креира квалитетне журке на највишем продукцијском нивоу и које пред београдску публику доводи најпопуланија имена електронске музике. Улазнице по цени од 890 динара су доступне преко Eventim, Gigstix и DDtickets продајних мрежа и у свим Win Win продавницама.


Guy J је артиста - феномен, који је у свет продукције ушао са само 14 година. Рођен је у Тел Авиву, другом по величини граду у Израелу који важи за центар светских трендова и место које производи одличан techno, psy и trance жанр. Аутентичан уметник нове електронске генерације је започео стварање музике под утицајем матичног града, међутим, убрзо усваја и друге жанрове и креира музику без граница у којима доминира његов таленат и емоције. Објављивао је за бројне утицајне етикете, а 2012. покреће сопствену, Lost and Found, која промовише квалитетну разноликост у електронском универзуму. Његови сетови и студијски рад, обојени хипнотичким мешавинама са врхунском продукцијом су га увели у свет најквалитетнијег клабинга и до сада је наступао на свим важним фестивалима и већим клубовима на целој планети. Импресивна листа важних признања и награда, као и заједнички рад са истакнутим артистима попут Hernan Cattaneo, Henry Saiz и Guy Mantzur само потврђује да је Guy J име које ће се дуго налазити у листи најбољих артиста савременог доба.


Jeremy Olander је рођен 1987. године у Вирџинији, САД, а у галаксији house, techno, progressive house и tech house егзистира од 2009. године. У најранијем детињству се преселио у Стокхолм и због тога наводи главни град Шведске као место рођења. Током 2011. године је постао први артиста који је потписао уговор о објављивању више издања за етикету Pryda Friends, иза које стоји чувени ди-џеј и продуцент Eric Prydz. Оландеров сан да сарађује са великим именом и највећом инспирацијом доживљава огроман успех 2013. године са песмом Let Me Feel која је освојила бројне топ листе. Упоредо са овом сарадњом, Џереми сарађује и са другим еминентим етикетама као што је Sudbeat Music иза које стоји Hernan Cattaneo, Toolroom Records коју је створио Mark Knight и Cr2 Records од Mark Brown-а. У новембру 2015. године покреће сопствену етикету Vivrant са којом наставља сјајну каријеру.


ПОВЕЗАНО