Play party presents: Guy J & Jeremy Olander

Još jedan u nizu vrhunskih muzičkih događaja koji će jesen 2017 u Beogradu pretvoriti u lokaciju najboljeg klabinga u regionu

Ponedeljak 18. sep 2017.

cover image

Svetski poznati di-džejevi i producenti, Guy J (Lost & Found) i Jeremy Olander (Bedrock Music) nastupaju 23. septembra u klubu Dragstor (Drugstore). Organizator odličnog provoda je Play, udruženje koje kreira kvalitetne žurke na najvišem produkcijskom nivou i koje pred beogradsku publiku dovodi najpopulanija imena elektronske muzike. Ulaznice po ceni od 890 dinara su dostupne preko Eventim, Gigstix i DDtickets prodajnih mreža i u svim Win Win prodavnicama.


Guy J je artista - fenomen, koji je u svet produkcije ušao sa samo 14 godina. Rođen je u Tel Avivu, drugom po veličini gradu u Izraelu koji važi za centar svetskih trendova i mesto koje proizvodi odličan techno, psy i trance žanr. Autentičan umetnik nove elektronske generacije je započeo stvaranje muzike pod uticajem matičnog grada, međutim, ubrzo usvaja i druge žanrove i kreira muziku bez granica u kojima dominira njegov talenat i emocije. Objavljivao je za brojne uticajne etikete, a 2012. pokreće sopstvenu, Lost and Found, koja promoviše kvalitetnu raznolikost u elektronskom univerzumu. Njegovi setovi i studijski rad, obojeni hipnotičkim mešavinama sa vrhunskom produkcijom su ga uveli u svet najkvalitetnijeg klabinga i do sada je nastupao na svim važnim festivalima i većim klubovima na celoj planeti. Impresivna lista važnih priznanja i nagrada, kao i zajednički rad sa istaknutim artistima poput Hernan Cattaneo, Henry Saiz i Guy Mantzur samo potvrđuje da je Guy J ime koje će se dugo nalaziti u listi najboljih artista savremenog doba.


Jeremy Olander je rođen 1987. godine u Virdžiniji, SAD, a u galaksiji house, techno, progressive house i tech house egzistira od 2009. godine. U najranijem detinjstvu se preselio u Stokholm i zbog toga navodi glavni grad Švedske kao mesto rođenja. Tokom 2011. godine je postao prvi artista koji je potpisao ugovor o objavljivanju više izdanja za etiketu Pryda Friends, iza koje stoji čuveni di-džej i producent Eric Prydz. Olanderov san da sarađuje sa velikim imenom i najvećom inspiracijom doživljava ogroman uspeh 2013. godine sa pesmom Let Me Feel koja je osvojila brojne top liste. Uporedo sa ovom saradnjom, Džeremi sarađuje i sa drugim eminentim etiketama kao što je Sudbeat Music iza koje stoji Hernan Cattaneo, Toolroom Records koju je stvorio Mark Knight i Cr2 Records od Mark Brown-a. U novembru 2015. godine pokreće sopstvenu etiketu Vivrant sa kojom nastavlja sjajnu karijeru.


POVEZANO