Live Soundtrack 28

Зона квалитетног провода доноси у епицентар градских догађаја музички и визуелни перформанс који је сјајна увертира за предстојећи викенд

Четвртак 03. авг 2017.

cover image

Клуб Drugstore и Кино Племе данас, 3. августа од 21:00 до поноћи организују 28. издање Live Soundtrack дешавања. Посебна фузија музике и визуелног перформанса ће забављати посетиоце у башти клуба овог посебног клуба. Техно репрезенти са етикетом домаћег порекла који наступају су Јан Немечек, Sloxxx, Mockwar, Матеј Русмир и Old Soviet Dogs. Њихов наступ ће пратити визуелни ефекти попут ревијалног и сублиминарног биоскопа.


Live Soundtrack је аудио-визуелни догађај који организује и промовише Кино Племе. Филмска лабораторија подржава филмску иницијативу која се фокусира на неоткривене радове експерименталног биоскопа, од анимација из целог света преко архиве југословенских биоскопа, у потрази за скривеним драгуљима и истраживањем њихових могућности. Читаво истраживање се спроводи са циљем да се спроведе синергија са локалном електронском, амбијенталном и електроакустичном музиком и њиховим повезивањем у једну целину.


Кино Племе је незавизна организација основана 2013. године у Београду са идејом да се конектује са ауторима који су заинтересовани за аналогне филмске технике, да оснажи "do it yourself" принцип у филмској продукцији као и да укључи у читав процес визуелне експерименте које не спроводе академски уметници. Организовањем дешавања попут овог, приближавају егзотичне приступе филмским и теоријским истраживањима широј популацији.


ПОВЕЗАНО