Live Soundtrack 28

Zona kvalitetnog provoda donosi u epicentar gradskih događaja muzički i vizuelni performans koji je sjajna uvertira za predstojeći vikend

Četvrtak 03. avg 2017.

cover image

Klub Drugstore i Kino Pleme danas, 3. avgusta od 21:00 do ponoći organizuju 28. izdanje Live Soundtrack dešavanja. Posebna fuzija muzike i vizuelnog performansa će zabavljati posetioce u bašti kluba ovog posebnog kluba. Tehno reprezenti sa etiketom domaćeg porekla koji nastupaju su Jan Nemeček, Sloxxx, Mockwar, Matej Rusmir i Old Soviet Dogs. Njihov nastup će pratiti vizuelni efekti poput revijalnog i subliminarnog bioskopa.


Live Soundtrack je audio-vizuelni događaj koji organizuje i promoviše Kino Pleme. Filmska laboratorija podržava filmsku inicijativu koja se fokusira na neotkrivene radove eksperimentalnog bioskopa, od animacija iz celog sveta preko arhive jugoslovenskih bioskopa, u potrazi za skrivenim draguljima i istraživanjem njihovih mogućnosti. Čitavo istraživanje se sprovodi sa ciljem da se sprovede sinergija sa lokalnom elektronskom, ambijentalnom i elektroakustičnom muzikom i njihovim povezivanjem u jednu celinu.


Kino Pleme je nezavizna organizacija osnovana 2013. godine u Beogradu sa idejom da se konektuje sa autorima koji su zainteresovani za analogne filmske tehnike, da osnaži "do it yourself" princip u filmskoj produkciji kao i da uključi u čitav proces vizuelne eksperimente koje ne sprovode akademski umetnici. Organizovanjem dešavanja poput ovog, približavaju egzotične pristupe filmskim i teorijskim istraživanjima široj populaciji.


POVEZANO