Happy People Party

Музички спектакл под називом Транспорт представља фузију удружења Happy People и врхунских музичара са домаће рок сцене

Четвртак 17. авг 2017.

cover image

Transport Party на сплав Бен Акиба распуст 17. августа од 22:00 доводи одличне музичаре који ће заједно са предводником удружења Happy People, ди-џеј Лалетом, направити врхунски провод у Београду. Мешавина електронске музике и свирке ће трајати све до 02:00, а улаз је 150 динара.


Live act који није припреман унапред представља уникатан музички експеримент у коме ће проверена имена са електронске и рок сцене показати истинско умеће и таленат. Ди-џеј Лале (Happy People) је одговоран за loops & effect, Горан Томановић (некадашњи члан група Октобар 1864 и Браћа left) ће употпунити звук са електричном гитаром, Борис Ефтовски (некадашњи члан бенда Казна за уши) доноси клавијатуре, а Небојша Адамовић (ex Straight Jackin) је задужен за electric pad & sampler.

Happy People Transport Party је live пројекат, креиран са циљем да комбинује неколико музичких жанрова и повеже одличне уметнике. Перфоманс представља уникатну мешавину која журке и ноћни живот у Београду претвара у ново, квалитетно искуство. Провод на другачији начин, са много смеха, позитивне енергије и одличног ритма.