Happy People Party

Muzički spektakl pod nazivom Transport predstavlja fuziju udruženja Happy People i vrhunskih muzičara sa domaće rok scene

Četvrtak 17. avg 2017.

cover image

Transport Party na splav Ben Akiba raspust 17. avgusta od 22:00 dovodi odlične muzičare koji će zajedno sa predvodnikom udruženja Happy People, di-džej Laletom, napraviti vrhunski provod u Beogradu. Mešavina elektronske muzike i svirke će trajati sve do 02:00, a ulaz je 150 dinara.


Live act koji nije pripreman unapred predstavlja unikatan muzički eksperiment u kome će proverena imena sa elektronske i rok scene pokazati istinsko umeće i talenat. Di-džej Lale (Happy People) je odgovoran za loops & effect, Goran Tomanović (nekadašnji član grupa Oktobar 1864 i Braća left) će upotpuniti zvuk sa električnom gitarom, Boris Eftovski (nekadašnji član benda Kazna za uši) donosi klavijature, a Nebojša Adamović (ex Straight Jackin) je zadužen za electric pad & sampler.

Happy People Transport Party je live projekat, kreiran sa ciljem da kombinuje nekoliko muzičkih žanrova i poveže odlične umetnike. Perfomans predstavlja unikatnu mešavinu koja žurke i noćni život u Beogradu pretvara u novo, kvalitetno iskustvo. Provod na drugačiji način, sa mnogo smeha, pozitivne energije i odličnog ritma.