Talamasca у клубу Барутана

После прошлогодишњег наступа на истом месту, познати уметник ће поново освојити београдску тврђаву најквалитетнијим тренс звуком

Уторак 18. јул 2017.

cover image


Клуб Барутана на Калемегдану доводи 22. јула од 23:00 легенду гоа тренс музике. Talamasca је тренутно на турнеји поводом новог албума "A brief story of goa trance" и његова промоција је разлог за поновни долазак у Београд. Организатор журке која ће трајати до 06:00 је Goa Sapiens који уверено најављује да ће ово бити ноћ за памћење.


Домаћа подршка тренс великану су: DJ Aquapipe, DJ Сиви, DJ Albert и Паја. Afadrenaline Deco ће посебно декорисати клуб за ово специјално дешавање. Карте су доступне преко DD Tickets мреже по цени од 900 динара.

Таламаска (лат. Talamasca - животињска маска) је психоделични тренс соло пројекат Сердика Дасула из Париза. Често се представља и као DJ Lestat. Седрик промовише свој правац музике широм света са великим успехом. Клавир је свирао дуже од 13 година да би 1992. године започео каријеру ди-џеја. Током 1995. и 1996. године је био резидент у чувеном клубу у Паризу, Рекс. Током тог периода, тренс музика га је највише привлачила па је пожелео и сам да је производи. Упознавањем са Стивом Елијем и Завијером де Галојом, хаус продуцентима, покрећу тренс пројекат Таламаска. Након неколико година, много учења у њиховом студију и објављених шест трака, Сердик почиње самостално да се бави продукцијом. Од тада је издао преко 100 трака за најпознатије етикете.


Сердик Дасул преферира енергичне сетове који су обогаћени психоделичним тренсом. Како због наступа путује по целом свету, остварио је сарадњу са бројним истомишљеницима када је музика у питању, а нека имена су Nomad, Oforia, Space Cat и Xerox. Заједно са Кристофом Друјеом, DJ Male-ом и Завијером Галојем је основао издавачку кућу "3D Vision". Током 2004. године је у Паризу основао сопствену етикету "Mind Control Records".


ПОВЕЗАНО