Talamasca u klubu Barutana

Posle prošlogodišnjeg nastupa na istom mestu, poznati umetnik će ponovo osvojiti beogradsku tvrđavu najkvalitetnijim trens zvukom

Utorak 18. jul 2017.

cover image


Klub Barutana na Kalemegdanu dovodi 22. jula od 23:00 legendu goa trens muzike. Talamasca je trenutno na turneji povodom novog albuma "A brief story of goa trance" i njegova promocija je razlog za ponovni dolazak u Beograd. Organizator žurke koja će trajati do 06:00 je Goa Sapiens koji uvereno najavljuje da će ovo biti noć za pamćenje.


Domaća podrška trens velikanu su: DJ Aquapipe, DJ Sivi, DJ Albert i Paja. Afadrenaline Deco će posebno dekorisati klub za ovo specijalno dešavanje. Karte su dostupne preko DD Tickets mreže po ceni od 900 dinara.

Talamaska (lat. Talamasca - životinjska maska) je psihodelični trens solo projekat Serdika Dasula iz Pariza. Često se predstavlja i kao DJ Lestat. Sedrik promoviše svoj pravac muzike širom sveta sa velikim uspehom. Klavir je svirao duže od 13 godina da bi 1992. godine započeo karijeru di-džeja. Tokom 1995. i 1996. godine je bio rezident u čuvenom klubu u Parizu, Reks. Tokom tog perioda, trens muzika ga je najviše privlačila pa je poželeo i sam da je proizvodi. Upoznavanjem sa Stivom Elijem i Zavijerom de Galojom, haus producentima, pokreću trens projekat Talamaska. Nakon nekoliko godina, mnogo učenja u njihovom studiju i objavljenih šest traka, Serdik počinje samostalno da se bavi produkcijom. Od tada je izdao preko 100 traka za najpoznatije etikete.


Serdik Dasul preferira energične setove koji su obogaćeni psihodeličnim trensom. Kako zbog nastupa putuje po celom svetu, ostvario je saradnju sa brojnim istomišljenicima kada je muzika u pitanju, a neka imena su Nomad, Oforia, Space Cat i Xerox. Zajedno sa Kristofom Drujeom, DJ Male-om i Zavijerom Galojem je osnovao izdavačku kuću "3D Vision". Tokom 2004. godine je u Parizu osnovao sopstvenu etiketu "Mind Control Records".


POVEZANO