Rainbow Party

Сјајна журка у башти клуба који овог лета креира најбољи провод на асфалту

Субота 22. јул 2017.

cover image

Башта клуба КПТМ 22. јула од 23:00 организује супер провод, тачније open air Rainbow party. Соња Сајзор, Алек Бошковић и удружење Rainbow Parties ће до 04:30 забављати пристуне на позитиван, креативан и весео начин. Пожурите јер је капацитет баште са врхунским озучењем и разноврсним светлосним ефектима читавих 350 места. Улаз је 200 динара до поноћи, а касније 300 динара. 


Соња Сајзор је млада дама која се бави перформансом. Визуелна уметница од 24 године је активна у музичком свету и доста времена проводи за ди-џеј пултом. Њен стил је обогаћен жанровима као што је dark indie pop, art pop, witch house и хип хоп, а често се може осетити дух носталгије за периодом од краја '90-тих и почетка '00-тих година који је обележио велики број великих хитова. Оснивач је колектива "Tronic Labb" који се претежно бави организацијом журки за трансродне особе и њиховом интеграцијом у редовна клабинг дешавања.

Алек Бошковић је проверено име за сетове у стилу фестивалских дешавања. Музика коју преферира је она за бескрајно играње јер је и сам фанатик за dance floor. Најважније му је да се добро забавља док ради као ди-џеј и свестан је да ако не удовољи свакоме ко га слуша, неће се ни он добро осећати. Обожава модерне хитове па су његови сетови богати нумерама који се налазе на првом месту радијских топ листа. Не мари за критике других ди-џејева око његових сетова, ђускање је најважније.


Rainbow party је удружење основано 2011. године од стране ентузијаста из свих слојева друштва који су активни у промовисању геј популације. Музика која се слуша на њиховим журка није као на другим геј журкама већ је у великој мери пристуан Deep House, Nu Disco, Indietronica и Electropop. До сада су организовали преко 100 журки широм Београда на којима се сјајно провело преко 100.000 људи.


ПОВЕЗАНО