Rainbow Party

Sjajna žurka u bašti kluba koji ovog leta kreira najbolji provod na asfaltu

Subota 22. jul 2017.

cover image

Bašta kluba KPTM 22. jula od 23:00 organizuje super provod, tačnije open air Rainbow party. Sonja Sajzor, Alek Bošković i udruženje Rainbow Parties će do 04:30 zabavljati pristune na pozitivan, kreativan i veseo način. Požurite jer je kapacitet bašte sa vrhunskim ozučenjem i raznovrsnim svetlosnim efektima čitavih 350 mesta. Ulaz je 200 dinara do ponoći, a kasnije 300 dinara. 


Sonja Sajzor je mlada dama koja se bavi performansom. Vizuelna umetnica od 24 godine je aktivna u muzičkom svetu i dosta vremena provodi za di-džej pultom. Njen stil je obogaćen žanrovima kao što je dark indie pop, art pop, witch house i hip hop, a često se može osetiti duh nostalgije za periodom od kraja '90-tih i početka '00-tih godina koji je obeležio veliki broj velikih hitova. Osnivač je kolektiva "Tronic Labb" koji se pretežno bavi organizacijom žurki za transrodne osobe i njihovom integracijom u redovna klabing dešavanja.

Alek Bošković je provereno ime za setove u stilu festivalskih dešavanja. Muzika koju preferira je ona za beskrajno igranje jer je i sam fanatik za dance floor. Najvažnije mu je da se dobro zabavlja dok radi kao di-džej i svestan je da ako ne udovolji svakome ko ga sluša, neće se ni on dobro osećati. Obožava moderne hitove pa su njegovi setovi bogati numerama koji se nalaze na prvom mestu radijskih top lista. Ne mari za kritike drugih di-džejeva oko njegovih setova, đuskanje je najvažnije.


Rainbow party je udruženje osnovano 2011. godine od strane entuzijasta iz svih slojeva društva koji su aktivni u promovisanju gej populacije. Muzika koja se sluša na njihovim žurka nije kao na drugim gej žurkama već je u velikoj meri pristuan Deep House, Nu Disco, Indietronica i Electropop. Do sada su organizovali preko 100 žurki širom Beograda na kojima se sjajno provelo preko 100.000 ljudi.


POVEZANO