Hills Up Фестивал 2017

Четврти по реду догађај носи име Ритам слободе и позива све љубитеље квалитетне музике да крену на Златибор и проведу три незаборавна дана

Четвртак 13. јул 2017.

cover image

Фестивал Hills Up који се организује на Златибору ове године се одржава од 13. до 15. јула. Лепота овог дешавања се огледа у одличним музичким наступима извођача из разних музичких жанрова у природној арихтектури која је апсолутно фабулозна. Организатори су најавили да је ово, четврто издање најбогатије до сада и успели су да окупе најквалитетније уметнике са електронске, рок и хип хоп сцене.


Ди-џејеви и продуценти који оправдано носе титулу најбољи биће резиденти на омиљеној српској планини. Shuma stage, главна бина електронског звука постаће најбољи клуб у земљи у коме ће Леа Добричић, Марко Настић, Дејан Милићевић, Илија Ђоковић, Кристијан Молнар, Марко Милосављевић, Мене, M.U.T.O.R, Dumanya, Peter Portman, Срђан Крчмар и Lena Glish вртети одабране сетове.


Main stage је припремио спектакуларну листу рок извођача, а почетак сваке вечери је резервисан за наступе демо бендова који су путем конкурса обезбедили место на главној бини. Звезде које предводе централна дешавања су Горан Баре и мајке, реге иновација Irie FM, култно Атомско склониште, Лет 3, Елементал, Zap me strobe, енергични Мортал Комбат и нови талас рок звука Straight Mickey and Boyz. Сигурно је да ће највећу гужву у шумској идили направити концерти легендарних бендова као што су Атеист реп, Џа или бу, Обојени програм, Ортодокс Келтс и увек одлични Канда Коџа и Небојша.

Хип хоп сензације које ће се публици представити на главној бини, такође, су Prti Be Ge и Who See. Популарни момци из Црне Горе тренутно се налазе на турнеји на којој промовишу последњи материјал.


Hills Up фестивал поред изузетног музичког програма организује и бројне радионице и спортска дешавања. Као и сваке године до сада, и ове ће бити одржан турнир у баскету 3 на 3, а за оне у топ форми се организује трка у планинском оријентрингу. Аутентичан спектакл на популарној дестинацији је још један у низу летњи фестивал који привлачи велики број туриста из страних земаља да посете Србију и упознају се са богатом културом и традицијом, да уживају у музици домаћег порекла и наравно, пробају националне кулинарске специјалитете.