Hills Up Festival 2017

Četvrti po redu događaj nosi ime Ritam slobode i poziva sve ljubitelje kvalitetne muzike da krenu na Zlatibor i provedu tri nezaboravna dana

Četvrtak 13. jul 2017.

cover image

Festival Hills Up koji se organizuje na Zlatiboru ove godine se održava od 13. do 15. jula. Lepota ovog dešavanja se ogleda u odličnim muzičkim nastupima izvođača iz raznih muzičkih žanrova u prirodnoj arihtekturi koja je apsolutno fabulozna. Organizatori su najavili da je ovo, četvrto izdanje najbogatije do sada i uspeli su da okupe najkvalitetnije umetnike sa elektronske, rok i hip hop scene.


Di-džejevi i producenti koji opravdano nose titulu najbolji biće rezidenti na omiljenoj srpskoj planini. Shuma stage, glavna bina elektronskog zvuka postaće najbolji klub u zemlji u kome će Lea Dobričić, Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, Marko Milosavljević, Mene, M.U.T.O.R, Dumanya, Peter Portman, Srđan Krčmar i Lena Glish vrteti odabrane setove.


Main stage je pripremio spektakularnu listu rok izvođača, a početak svake večeri je rezervisan za nastupe demo bendova koji su putem konkursa obezbedili mesto na glavnoj bini. Zvezde koje predvode centralna dešavanja su Goran Bare i majke, rege inovacija Irie FM, kultno Atomsko sklonište, Let 3, Elemental, Zap me strobe, energični Mortal Kombat i novi talas rok zvuka Straight Mickey and Boyz. Sigurno je da će najveću gužvu u šumskoj idili napraviti koncerti legendarnih bendova kao što su Ateist rep, Dža ili bu, Obojeni program, Ortodoks Kelts i uvek odlični Kanda Kodža i Nebojša.

Hip hop senzacije koje će se publici predstaviti na glavnoj bini, takođe, su Prti Be Ge i Who See. Popularni momci iz Crne Gore trenutno se nalaze na turneji na kojoj promovišu poslednji materijal.


Hills Up festival pored izuzetnog muzičkog programa organizuje i brojne radionice i sportska dešavanja. Kao i svake godine do sada, i ove će biti održan turnir u basketu 3 na 3, a za one u top formi se organizuje trka u planinskom orijentringu. Autentičan spektakl na popularnoj destinaciji je još jedan u nizu letnji festival koji privlači veliki broj turista iz stranih zemalja da posete Srbiju i upoznaju se sa bogatom kulturom i tradicijom, da uživaju u muzici domaćeg porekla i naravno, probaju nacionalne kulinarske specijalitete.