Easy Tiger 12 hours edition

Електронски спектакл представља популарни трио из Румуније и квалитетне младе извођаче са домаћег терена

Петак 21. јул 2017.

cover image

Easy Tiger поново организује одличну журку на Диско сплаву Слобода. Посебно издање овог дешавања заказано за 21. јул ће трајати чак 12 сати. Најбољи електронски звук у Београду овог викенда гарантује Premiesku тим, треутно најпопуларнији румунски live act који наступа широм света у најбољим клубовима, Михаел Симић из Швајцарске и комплетна екипа окупљена око Easy Tiger-а: Марко Настић, Вановић, Кристијан Шајковић и Владимир Драгаш. Уводни сет ће путшати специјални гост изненађења. Карте у претпродаји су 600 дин на свим продајним местима Eventim и Gigastix мреже, књижарама Вулкан и свим Win Win продавницама, а на улазу у клуб су 900 динара.

Premiesku  


Румунски дуо Livio & Robi се удружио са колегом Georgeom G како би основали заједнички пројекат под називом Premiesku. Име је настало од игре речи, креирања анаграма и комбиновања формула са идејом да реч премијера буде у основи назива. Заједничка сарадња им је донела јединствено и потпуно ново искуство које је освојило бројна признања од водећих људи из света клабинга, признатих музичких професионалаца и лидера у електронској музици. Као виртуозни аудио инжењери интелигентно стуктуирају своје хетерогене идеје у моћне и динамичне композиције које обузимају тело, ум и срце. Инспирисани класичним Detroit techno и tech house-ом са комбинацијом енергичних прелаза и балканске културне баштине креирају потпуно аутентичну музику.Током свакодневних студијских сесија на којима експериментишу и креирају музички свет, схватили су да дигитално окружење тј. рачунари нису довољни да пренесу њихове емоције и одлучују се да укључе музичке инструменте. Због тога, Ливио, Роби и Џорџ су донели одлуку да напусте виртуелни свет и стварају реално окружење у својим live сетовима. Продукцијско савршенство ове екипе објављују познате етикете попут Cecille, All In и Desolat.


Easy Tiger концепт журки је осмислио Марко Настић са идејом да на истом месту окупља домаће и стране ди-џејеве и тиме обогати понуду на клупској сцени у Београду. Идеја је да свака журка буде опуштена са акцентом на квалитетној музици. Читава прича око другачијег концепта провода је настала из забаве и тако ће и остати, осим што је Easy Tiger постао и label. Поред младих и још увек неафирмисаних артиста, у плану је потписивање уговора са страним извођачима који су по укусу идејног творца. Иновација на домаћем терену је та да свака журка емитује live stream, што до сада нико није покренуо код нас. Свака журка, као и цео label ће бити само у форми винила. Досадашња издања одличних журки су наишли да сјајну критику па се већ воде преговори за организовање журке у Мајамију, Љубљани и Барселони.


ПОВЕЗАНО