Easy Tiger 12 hours edition

Elektronski spektakl predstavlja popularni trio iz Rumunije i kvalitetne mlade izvođače sa domaćeg terena

Petak 21. jul 2017.

cover image

Easy Tiger ponovo organizuje odličnu žurku na Disko splavu Sloboda. Posebno izdanje ovog dešavanja zakazano za 21. jul će trajati čak 12 sati. Najbolji elektronski zvuk u Beogradu ovog vikenda garantuje Premiesku tim, treutno najpopularniji rumunski live act koji nastupa širom sveta u najboljim klubovima, Mihael Simić iz Švajcarske i kompletna ekipa okupljena oko Easy Tiger-a: Marko Nastić, Vanović, Kristijan Šajković i Vladimir Dragaš. Uvodni set će putšati specijalni gost iznenađenja. Karte u pretprodaji su 600 din na svim prodajnim mestima Eventim i Gigastix mreže, knjižarama Vulkan i svim Win Win prodavnicama, a na ulazu u klub su 900 dinara.

Premiesku  


Rumunski duo Livio & Robi se udružio sa kolegom Georgeom G kako bi osnovali zajednički projekat pod nazivom Premiesku. Ime je nastalo od igre reči, kreiranja anagrama i kombinovanja formula sa idejom da reč premijera bude u osnovi naziva. Zajednička saradnja im je donela jedinstveno i potpuno novo iskustvo koje je osvojilo brojna priznanja od vodećih ljudi iz sveta klabinga, priznatih muzičkih profesionalaca i lidera u elektronskoj muzici. Kao virtuozni audio inženjeri inteligentno stuktuiraju svoje heterogene ideje u moćne i dinamične kompozicije koje obuzimaju telo, um i srce. Inspirisani klasičnim Detroit techno i tech house-om sa kombinacijom energičnih prelaza i balkanske kulturne baštine kreiraju potpuno autentičnu muziku.Tokom svakodnevnih studijskih sesija na kojima eksperimentišu i kreiraju muzički svet, shvatili su da digitalno okruženje tj. računari nisu dovoljni da prenesu njihove emocije i odlučuju se da uključe muzičke instrumente. Zbog toga, Livio, Robi i Džordž su doneli odluku da napuste virtuelni svet i stvaraju realno okruženje u svojim live setovima. Produkcijsko savršenstvo ove ekipe objavljuju poznate etikete poput Cecille, All In i Desolat.


Easy Tiger koncept žurki je osmislio Marko Nastić sa idejom da na istom mestu okuplja domaće i strane di-džejeve i time obogati ponudu na klupskoj sceni u Beogradu. Ideja je da svaka žurka bude opuštena sa akcentom na kvalitetnoj muzici. Čitava priča oko drugačijeg koncepta provoda je nastala iz zabave i tako će i ostati, osim što je Easy Tiger postao i label. Pored mladih i još uvek neafirmisanih artista, u planu je potpisivanje ugovora sa stranim izvođačima koji su po ukusu idejnog tvorca. Inovacija na domaćem terenu je ta da svaka žurka emituje live stream, što do sada niko nije pokrenuo kod nas. Svaka žurka, kao i ceo label će biti samo u formi vinila. Dosadašnja izdanja odličnih žurki su naišli da sjajnu kritiku pa se već vode pregovori za organizovanje žurke u Majamiju, Ljubljani i Barseloni.


POVEZANO