Баш добар уторак у клубу КПТМ

Врхунски техно за београдске клабере на месту које доводи само најбоље ди-џејеве

Уторак 04. јул 2017.

cover image

Викенд за нама је пружио одличан провод у Београду. Ако сте успешно успели да избегнете депресију звану понедељак, данас, 4. јула, правац у КПТМ на врхунску журку од 17:00 јер музику пушта фантастичан тим: Eric Volta, Artem Fedula, Dimitri Poreshin, TKNO и Teo Trunk. 3 госта из иностранства + 2 домаћина = 5 за најбољи провод у граду који траје до поноћи.


Eric Volta, headliner журке је признати британски артиста. Рођен је у Лондону где је и започео ди-џеј каријеру. Неколико година је радио по мањим клубовима и "пекао занат" како би био спреман за продор на светско тржиште. Аутор светског хита "Love your illusion" сматра да не постоји рецепт за успех јер свако мора да пронађе сопствени пут али да се не утопи у масу. Позива на слободу и различитост, а одбија компромисе. Сматра да музика коју ствара нема строгу дефиницију и описује је као космичко, психоделично и необично музичко путовање. Посао који ради не би мењао ни за један други јер сматра да је музика гориво за живот и алат који користи да на уникатан начин креира конекцију са фановима. До сада је наступао на готово свим великим фестивалима широм света, а похвалне критике за свој рад је добио од бројних колега који чине крем ди-џејинга 21. века.


Artem Fedula, Рус који живи на Балију наступа у форми b2b са нашим Teo Trunk-ом. Каријеру је започео у Сибиру одакле је у великој мери утицао на развој техно жанра у Русији. Напушта матичну земљу и са пресељењем на Бали организује журке и започиње пројекат Frisky Rooftop Bar у оквиру кога наступају Prok and Fitch, Sebastian Leger, Mr.C, Matt Smallwood, Thomas Gandey, Eric Volta, Denis A, Ingo Wagelmann и разни, у сарадњи са више од 50 ди-џејева из југоисточне Азије. Његов рад је пронашао место на готово свим дешавањима и фестивалима у целој Азији, само неке од манифестација на којима је наступао су: NAGABA, COMO, LUST, Le Noir KL, Zouk, Pisco Bar, Red Room, Sultan Lounge, Casbah, Milk, Elysium, Quinte, Sunday Loco project, WineZulu, Frisky Rooftop Bar, Iguana Beach Club Phuket, Bermudous Phuket, LineUp Mui Ne, CocoBeach Camp, Mint Bali, TUSU, DEUS, La Sicilia Bali, La Laguna Beach Club и друге. Остварио је успешну сарадњу са многим ди-џејевима, горепоменути је један од њих.


Dimitri Poreshin долази са Балија, такође.


TKNO је један од најцењенијих домаћих ди-џејева. Рођен је 12. августа 1984. године у Пожаревцу. Продуцент и оснивач етикете Tauten може да се похвали чињеницом да је жива легенда Carl Cox пуштао његове траке. Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren и многи други су такође уврстили ствари овог момка у своје сетове. Уметник, ди-џеј, продуцент, лидер сопственог бренда - истински љубитељ музике! Као узоре наводи имена: Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills и Len Faki. У свет електронске музике је ушао 2002. године када је сакупио довољно винила и са другом кренуо да осваја локалне клубове. Много труда и рада је уложио у савладавање ди-џеј вештина. Од 2013. године наступа под именом TKNO јер асоцира на његов омиљени правац, техно. Последњих година је више окренут продукцији.


Божидар Сурла наступа под именом Teo Trunk, а постао познато име у свету електронске музике након што је радио warm up на журци In The Mood када су наступали Nicole Moudaber и Mario Canal. Сет који је припремио за догађај Берлински зид је побрала све добре критике. Активан је од 2014. године. Као мали је сањао да постане рок звезда али када је открио рад групе Daft Punk, мења своје планове и окреће се електорнској музици. Студира историју уметности.


ПОВЕЗАНО