Baš dobar utorak u klubu KPTM

Vrhunski tehno za beogradske klabere na mestu koje dovodi samo najbolje di-džejeve

Utorak 04. jul 2017.

cover image

Vikend za nama je pružio odličan provod u Beogradu. Ako ste uspešno uspeli da izbegnete depresiju zvanu ponedeljak, danas, 4. jula, pravac u KPTM na vrhunsku žurku od 17:00 jer muziku pušta fantastičan tim: Eric Volta, Artem Fedula, Dimitri Poreshin, TKNO i Teo Trunk. 3 gosta iz inostranstva + 2 domaćina = 5 za najbolji provod u gradu koji traje do ponoći.


Eric Volta, headliner žurke je priznati britanski artista. Rođen je u Londonu gde je i započeo di-džej karijeru. Nekoliko godina je radio po manjim klubovima i "pekao zanat" kako bi bio spreman za prodor na svetsko tržište. Autor svetskog hita "Love your illusion" smatra da ne postoji recept za uspeh jer svako mora da pronađe sopstveni put ali da se ne utopi u masu. Poziva na slobodu i različitost, a odbija kompromise. Smatra da muzika koju stvara nema strogu definiciju i opisuje je kao kosmičko, psihodelično i neobično muzičko putovanje. Posao koji radi ne bi menjao ni za jedan drugi jer smatra da je muzika gorivo za život i alat koji koristi da na unikatan način kreira konekciju sa fanovima. Do sada je nastupao na gotovo svim velikim festivalima širom sveta, a pohvalne kritike za svoj rad je dobio od brojnih kolega koji čine krem di-džejinga 21. veka.


Artem Fedula, Rus koji živi na Baliju nastupa u formi b2b sa našim Teo Trunk-om. Karijeru je započeo u Sibiru odakle je u velikoj meri uticao na razvoj tehno žanra u Rusiji. Napušta matičnu zemlju i sa preseljenjem na Bali organizuje žurke i započinje projekat Frisky Rooftop Bar u okviru koga nastupaju Prok and Fitch, Sebastian Leger, Mr.C, Matt Smallwood, Thomas Gandey, Eric Volta, Denis A, Ingo Wagelmann i razni, u saradnji sa više od 50 di-džejeva iz jugoistočne Azije. Njegov rad je pronašao mesto na gotovo svim dešavanjima i festivalima u celoj Aziji, samo neke od manifestacija na kojima je nastupao su: NAGABA, COMO, LUST, Le Noir KL, Zouk, Pisco Bar, Red Room, Sultan Lounge, Casbah, Milk, Elysium, Quinte, Sunday Loco project, WineZulu, Frisky Rooftop Bar, Iguana Beach Club Phuket, Bermudous Phuket, LineUp Mui Ne, CocoBeach Camp, Mint Bali, TUSU, DEUS, La Sicilia Bali, La Laguna Beach Club i druge. Ostvario je uspešnu saradnju sa mnogim di-džejevima, gorepomenuti je jedan od njih.


Dimitri Poreshin dolazi sa Balija, takođe.


TKNO je jedan od najcenjenijih domaćih di-džejeva. Rođen je 12. avgusta 1984. godine u Požarevcu. Producent i osnivač etikete Tauten može da se pohvali činjenicom da je živa legenda Carl Cox puštao njegove trake. Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i mnogi drugi su takođe uvrstili stvari ovog momka u svoje setove. Umetnik, di-džej, producent, lider sopstvenog brenda - istinski ljubitelj muzike! Kao uzore navodi imena: Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills i Len Faki. U svet elektronske muzike je ušao 2002. godine kada je sakupio dovoljno vinila i sa drugom krenuo da osvaja lokalne klubove. Mnogo truda i rada je uložio u savladavanje di-džej veština. Od 2013. godine nastupa pod imenom TKNO jer asocira na njegov omiljeni pravac, tehno. Poslednjih godina je više okrenut produkciji.


Božidar Surla nastupa pod imenom Teo Trunk, a postao poznato ime u svetu elektronske muzike nakon što je radio warm up na žurci In The Mood kada su nastupali Nicole Moudaber i Mario Canal. Set koji je pripremio za događaj Berlinski zid je pobrala sve dobre kritike. Aktivan je od 2014. godine. Kao mali je sanjao da postane rok zvezda ali kada je otkrio rad grupe Daft Punk, menja svoje planove i okreće se elektornskoj muzici. Studira istoriju umetnosti.


POVEZANO