Уторак је дан за техно

Веома тражен ди-џеј тим Concrete DJz у клубу КПТМ викенд започиње на почетку недеље журком после подне

Уторак 13. јун 2017.

cover image

Бојан Вукмировић и Лука Concrete, ди-џеј двојац који наступа под називом Concrete DJz долазе у двориште клуба КПТМ. Дневна журка 13. јуна почиње у 17:00 и трајаће до поноћи. Дефинитвно најбољи избор где изаћи у Београду уторком поподне. Популарни техно битови под отвореним небом у центру града су сигуран рецепт за отклањање свакодневног, устаљеног ритма живота током радних дана.


Момци који су веома тражени на ди-џеј сцени поново долазе у башту клуба КПТМ. Званично формирани 2003. године када су почели са оргaнизацијом разних догађаја на којима се пушта електронска музика. Радо слушани у Београду и целој Србији, а земље у којима су до сада промовисали свој звук су следеће: Енлеска, Бразил, Италија, Македонија, Босна, Бугарска, Црна Гора и Хрватска. Техно је дефинитнвно њихова страст, зачињена личним печатом - комбинују најразличитије елементе звука у целину са акцентом на снази уз доста мрачних битова. Као продуценти креирају музику од 2006. године.

Културни центар КПТМ се налази на врху листе најактуелнијих места за излазак код љубитеља електронске музике. Отварањем баште су започели сезону Open Air дешавања и најављују незабораван провод током лета у Београду. Познати домаћи и страни ди-џејеви редовно наступају у овом клубу, а чувене журке попут "Кад је бал нек је минимал", "Party at four", "Techno Tuesday", "Daily rave" и "Shake It Like a Salt Shaker" су  најактуелнија дешавања у најквалитетнијем електронском ритму.


ПОВЕЗАНО