Utorak je dan za tehno

Veoma tražen di-džej tim Concrete DJz u klubu KPTM vikend započinje na početku nedelje žurkom posle podne

Utorak 13. jun 2017.

cover image

Bojan Vukmirović i Luka Concrete, di-džej dvojac koji nastupa pod nazivom Concrete DJz dolaze u dvorište kluba KPTM. Dnevna žurka 13. juna počinje u 17:00 i trajaće do ponoći. Definitvno najbolji izbor gde izaći u Beogradu utorkom popodne. Popularni tehno bitovi pod otvorenim nebom u centru grada su siguran recept za otklanjanje svakodnevnog, ustaljenog ritma života tokom radnih dana.


Momci koji su veoma traženi na di-džej sceni ponovo dolaze u baštu kluba KPTM. Zvanično formirani 2003. godine kada su počeli sa organizacijom raznih događaja na kojima se pušta elektronska muzika. Rado slušani u Beogradu i celoj Srbiji, a zemlje u kojima su do sada promovisali svoj zvuk su sledeće: Enleska, Brazil, Italija, Makedonija, Bosna, Bugarska, Crna Gora i Hrvatska. Tehno je definitnvno njihova strast, začinjena ličnim pečatom - kombinuju najrazličitije elemente zvuka u celinu sa akcentom na snazi uz dosta mračnih bitova. Kao producenti kreiraju muziku od 2006. godine.

Kulturni centar KPTM se nalazi na vrhu liste najaktuelnijih mesta za izlazak kod ljubitelja elektronske muzike. Otvaranjem bašte su započeli sezonu Open Air dešavanja i najavljuju nezaboravan provod tokom leta u Beogradu. Poznati domaći i strani di-džejevi redovno nastupaju u ovom klubu, a čuvene žurke poput "Kad je bal nek je minimal", "Party at four", "Techno Tuesday", "Daily rave" i "Shake It Like a Salt Shaker" su  najaktuelnija dešavanja u najkvalitetnijem elektronskom ritmu.


POVEZANO