The Street Code Project vol. 2

Велико хип хоп дешавање са најпознатијим реперима из земље и региона

Недеља 11. јун 2017.

cover image

Догађај који ће сигурно обележити почетак лета је The Street Code Project vol. 2 заказан за 16. јун у Assimil warehouse-у. Напуштена фабрика шећера је одличан избор локације за врхунске журке које трају до раних јутарњих сати. Београдски сајам и Ада Циганлија се налазе у непосредној близини овог мистериозног места које ретко отвара своја врата за градска дешавања.

Хип хоп сензације са наших простора које наступају су: Ајс Нигрутин, Микри Маус, Бвана из Лагуне, FTP, Juice и Кардеж. Гости из Хрватске који стижу на велико реп дешавање су General Woo, High5 и KukuS. Најављени су и гости изненађења. Почетак велике реп журке је у 22:00 и трајаће све до 04:00 ујутру.


Assimil warehouse је тајна локација за квалитетан провод у престоници. Стара фабрика из прошлог века чији је капацитет до 1500 људи представља једно од већих простора за журке у Београду. Визуелно решење је у потпуном складу са некадашњом наменом те су фабричке машине и скеле доминатни детаљи ентеријера. 

Карте се могу набавити у претпродаји по цени од 590 динара, редовна цена је 790 динара, док ће се улаз на вратима наплаћивати 990 динара.


ПОВЕЗАНО