The Street Code Project vol. 2

Veliko hip hop dešavanje sa najpoznatijim reperima iz zemlje i regiona

Nedelja 11. jun 2017.

cover image

Događaj koji će sigurno obeležiti početak leta je The Street Code Project vol. 2 zakazan za 16. jun u Assimil warehouse-u. Napuštena fabrika šećera je odličan izbor lokacije za vrhunske žurke koje traju do ranih jutarnjih sati. Beogradski sajam i Ada Ciganlija se nalaze u neposrednoj blizini ovog misterioznog mesta koje retko otvara svoja vrata za gradska dešavanja.

Hip hop senzacije sa naših prostora koje nastupaju su: Ajs Nigrutin, Mikri Maus, Bvana iz Lagune, FTP, Juice i Kardež. Gosti iz Hrvatske koji stižu na veliko rep dešavanje su General Woo, High5 i KukuS. Najavljeni su i gosti iznenađenja. Početak velike rep žurke je u 22:00 i trajaće sve do 04:00 ujutru.


Assimil warehouse je tajna lokacija za kvalitetan provod u prestonici. Stara fabrika iz prošlog veka čiji je kapacitet do 1500 ljudi predstavlja jedno od većih prostora za žurke u Beogradu. Vizuelno rešenje je u potpunom skladu sa nekadašnjom namenom te su fabričke mašine i skele dominatni detalji enterijera. 

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 590 dinara, redovna cena je 790 dinara, dok će se ulaz na vratima naplaćivati 990 dinara.