Техно петак у Барутани

Ди-џејеви Божа, Деки и Илија су спремили најквалитетније сетове техно музике за одличан провод у Београду

Петак 16. јун 2017.

cover image

Врхунска техно журка за праве клабере заказана за петак 16. јун у клубу Барутана почиње у 23:00 и трајаће све до 06:00 на којој ће представници три генерације ди-џејева "запалити" Београдску тврђаву.


Божа Подунавац је каријеру започео 1986. године код тада најпознатијег ди-џеја и музичког уредника, Драгана Козлице који му је био ментор, да би касније заједно сарађивали. Од 1988. године је кренуо у самосталну каријеру, наступао је у свим дискотекама у Београду, а упоредо је радио као тонац на радију и продуцент. Његов рад се сматра веома важним за развој ди-џеј сцене у Београду. Преферира minimal techno "масне" продукције са што мање патетичних мелодија и патерна. Иако ради на три грамофона, сматра да чист егзибиционизам све време "дрндати" по миксеру и скретати пажњу на себе. Вишедеценијска каријера му је донела велику популарност и много искуства.


Дејан Милићевић се сматра једним од лидера српске клабинг сцене. Каријеру ди-џеја је започео пре скоро две деценије. Заједно са Марком Настићем је изградио препознатљив стил који је израстао у посебан микс хауса и техна. Данас је светски познат ди-џеј и продуцент који осим клубова у Србији наступа широм света. Добија позитивне критике за продукцијски рад, иза себе има мноштво синглова. Сувласник је Bordel Studios Belgrade и власник издавачке куће Recon Light.


Илија Ђоковић је рођен у Смедереву 1991. године, а каријеру у електронској музици је започео 2005. Талентовани представник младе генерације је до сада наступао са великим именима која су гостовала у Београду, на бројним фестивалима и у клубовима широм Србије.


ПОВЕЗАНО