Tehno petak u Barutani

Di-džejevi Boža, Deki i Ilija su spremili najkvalitetnije setove tehno muzike za odličan provod u Beogradu

Petak 16. jun 2017.

cover image

Vrhunska tehno žurka za prave klabere zakazana za petak 16. jun u klubu Barutana počinje u 23:00 i trajaće sve do 06:00 na kojoj će predstavnici tri generacije di-džejeva "zapaliti" Beogradsku tvrđavu.


Boža Podunavac je karijeru započeo 1986. godine kod tada najpoznatijeg di-džeja i muzičkog urednika, Dragana Kozlice koji mu je bio mentor, da bi kasnije zajedno sarađivali. Od 1988. godine je krenuo u samostalnu karijeru, nastupao je u svim diskotekama u Beogradu, a uporedo je radio kao tonac na radiju i producent. Njegov rad se smatra veoma važnim za razvoj di-džej scene u Beogradu. Preferira minimal techno "masne" produkcije sa što manje patetičnih melodija i paterna. Iako radi na tri gramofona, smatra da čist egzibicionizam sve vreme "drndati" po mikseru i skretati pažnju na sebe. Višedecenijska karijera mu je donela veliku popularnost i mnogo iskustva.


Dejan Milićević se smatra jednim od lidera srpske klabing scene. Karijeru di-džeja je započeo pre skoro dve decenije. Zajedno sa Markom Nastićem je izgradio prepoznatljiv stil koji je izrastao u poseban miks hausa i tehna. Danas je svetski poznat di-džej i producent koji osim klubova u Srbiji nastupa širom sveta. Dobija pozitivne kritike za produkcijski rad, iza sebe ima mnoštvo singlova. Suvlasnik je Bordel Studios Belgrade i vlasnik izdavačke kuće Recon Light.


Ilija Đoković je rođen u Smederevu 1991. godine, a karijeru u elektronskoj muzici je započeo 2005. Talentovani predstavnik mlade generacije je do sada nastupao sa velikim imenima koja su gostovala u Beogradu, na brojnim festivalima i u klubovima širom Srbije.


POVEZANO