Raveolution журка на Београдском сајму

Mind Against на Raveolution Open Air догађају у Београду

Понедељак 26. јун 2017.

cover image

Нова Raveolution журка заказана за 30. јун на Београдском сајму доводи планетарно познат tech-house двојац Mind Against. Домаћу подршку чине имена добро позната београдским клаберима - Кристијан Молнар, Smt#ng и Кид Кими. Спектакл под отвореним небом на Београдском сајму почиње у 23:00 и трајаће до 06:00. Карте по цени од 800 динара на продајним местима Eventima, Gigstix-a и WinWin Shop радњама.


Врело лето у Београду је почело и доноси журку која се не сме пропустити - Raveolution open air спектакл на Београдском сајму, када ће престонички клабери имати прилику да уживају у сету једног од натраженијих ди-џеј двојаца данашњице, Mind Against. Рођена браћа Alessandro и Federico Fognini чине састав Mind Against, пореклом из Италије, тренутно су базирани у Берлину одакле продуцирају своју музику. Негују мелодичан, драматичан, филмски техно звук који их је учинио лако препознатљивим и глобално популарним. Браћа Фоњини наводе да не припремају своје сетове унапред већ да им је важно да осете публику и да у њима пробуде емоције, а у чему им судећи по рекацијама, одлично иде. Mind Against иза себе имају три издања за "Life and Death" етикету - Atlant, Avalon i Strange Days, који су им помогли да се изграде у једне од најозбиљнијих продуцената електронске музике данашњице и лансирају у сам врх. Импресивна десетогодишња каријера браће Фоњини праћена је многим одличним тракама и сетовима - послушајте њихов BBC Radio 1’s Essential Mix и припремите се за велики догађај у Београду.


Raveolution је аудио-визуелни спектакл нове генерације. У питању је стари добри рејв у новом руху, појачан последњом генерацијом клупског озвучења и визуелним ефектима какви се могу видети на најбољим журкама у свету. Raveolution има тенденцију да постане најзначајнији електронски догађај у читавом региону који ће у наставку свог постојања у Србији довести многа значајна имена глобалне ди-џеј сцене али и окупити најразноврснију публику, од искуснијих љубитеља електронске музике преко клабера нове генерације који од изласка очекују потпуни музички и продукцијски ужитак. До сада је Raveolution угосито нека од највећих имена светске електронске музике, а нека од најпознатијих су Adriatique, Art Department, Oxie, Carlo Lio, Traumer, Metodi Hristov, Sam Paganini... Raveolution је проглашен најбољом журком 2015. године када је Младен Соломун наступао.