Raveolution žurka na Beogradskom sajmu

Mind Against na Raveolution Open Air događaju u Beogradu

Ponedeljak 26. jun 2017.

cover image

Nova Raveolution žurka zakazana za 30. jun na Beogradskom sajmu dovodi planetarno poznat tech-house dvojac Mind Against. Domaću podršku čine imena dobro poznata beogradskim klaberima - Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi. Spektakl pod otvorenim nebom na Beogradskom sajmu počinje u 23:00 i trajaće do 06:00. Karte po ceni od 800 dinara na prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a i WinWin Shop radnjama.


Vrelo leto u Beogradu je počelo i donosi žurku koja se ne sme propustiti - Raveolution open air spektakl na Beogradskom sajmu, kada će prestonički klaberi imati priliku da uživaju u setu jednog od natraženijih di-džej dvojaca današnjice, Mind Against. Rođena braća Alessandro i Federico Fognini čine sastav Mind Against, poreklom iz Italije, trenutno su bazirani u Berlinu odakle produciraju svoju muziku. Neguju melodičan, dramatičan, filmski tehno zvuk koji ih je učinio lako prepoznatljivim i globalno popularnim. Braća Fonjini navode da ne pripremaju svoje setove unapred već da im je važno da osete publiku i da u njima probude emocije, a u čemu im sudeći po rekacijama, odlično ide. Mind Against iza sebe imaju tri izdanja za "Life and Death" etiketu - Atlant, Avalon i Strange Days, koji su im pomogli da se izgrade u jedne od najozbiljnijih producenata elektronske muzike današnjice i lansiraju u sam vrh. Impresivna desetogodišnja karijera braće Fonjini praćena je mnogim odličnim trakama i setovima - poslušajte njihov BBC Radio 1’s Essential Mix i pripremite se za veliki događaj u Beogradu.


Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najboljim žurkama u svetu. Raveolution ima tendenciju da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu koji će u nastavku svog postojanja u Srbiji dovesti mnoga značajna imena globalne di-džej scene ali i okupiti najraznovrsniju publiku, od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike preko klabera nove generacije koji od izlaska očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugosito neka od najvećih imena svetske elektronske muzike, a neka od najpoznatijih su Adriatique, Art Department, Oxie, Carlo Lio, Traumer, Metodi Hristov, Sam Paganini... Raveolution je proglašen najboljom žurkom 2015. godine kada je Mladen Solomun nastupao.