Lovefest објавио комплетan DJ Line up

Једанаесто издање фестивала у Врњачкој бањи ће угостити популарне ди-џејеве са домаће електронске сцене и велика имена из суседних земаља

Четвртак 29. јун 2017.

cover image

Lovefest који се ове године одржава од 3. до 5. августа у Врњачкој бањи је објавио комплетну листу ди-џејева, а на дугачком списку се налазе популарна имена са електронске сцене и млади таленти који су у последњих годину дана показали велико умеће за мискетом, како у земљи тако и широм региона.


Прво вече Heineken Lovefest-а је резервисано за наступ Илије Ђоковића. Представник млађе генерације који преферира техно правац је до сада наступао у готово свим клубовима и на фестивалима у Србији. Његово име се често налази на листи домаћих артиста који су задужени за загревање пред наступ популарних ди-џејева и продуцената који гостују у Београду и шире. Карактеристичан је по преданом раду и великом таленту, а његове песме се налазе на плејлистама бројних светских ди-џејева. На фестивал долази и Александар Ивковић, брат познатог Владимира Ивковића и име на које се обраћа велика пажња у последње време.


Fire Stage ће сигурно бити место доброг провода и вреле атмосфере. За одличан звук и добре вибрације ће се побринути Кристијан Молнар, Vuk & Runy, Милан Живанов и Suggar Lobby.


Леа Добричић, прва дама техна је потвдила своје гостовање, а публика може да очекује све оно по чему су познати њени наступи - огромна количина позитивне енергије и врхунска музика. Клабери су са великим осмехом дочекали вест да у Врњачку бању долази и Милош Павловић ака Реген и DJ Shoxy.

Последње вече фестивала љубави ће бити обележено наступима маестралног Дејана Милићевића и одличног Марка Милосављевића. Спектакуларна журка за финале манифестације ће сигурно окупити огроман број верних фанова познатих ди-џејева и клабере из целог региона.


Energy Stage ће угостити име које је у великој мери заслужно за развој и популаризацију техно музике у Црној Гори. Владо Марковић, ди-џеј из суседне земље је домаћој публици познат по квалитетним сетовима који се увек разликују. За енергију највишег напона, на бину ће се попети и вртети најбоље што умеју Techa, Vlada Russ & Trole, Mr. CASH, Младен Петровић, репрезенти Soul Print Recordingsa Акиоки и Петко, Лука Гаћина познатији као Little Lu, DJ Flip и Jackie Dagger.

Представник Македоније на Lovefest-у је ди-џеј Андреј Мицајков који ће наступити заједно са талентованим продуцентом домаћег порекла, Игором Јадранином. Највећи underground стејџ у земљи наступом Николе Вемића означава крај великог музичког догађаја у Врњачкој бањи.