Lovefest objavio kompletan DJ Line up

Jedanaesto izdanje festivala u Vrnjačkoj banji će ugostiti popularne di-džejeve sa domaće elektronske scene i velika imena iz susednih zemalja

Četvrtak 29. jun 2017.

cover image

Lovefest koji se ove godine održava od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj banji je objavio kompletnu listu di-džejeva, a na dugačkom spisku se nalaze popularna imena sa elektronske scene i mladi talenti koji su u poslednjih godinu dana pokazali veliko umeće za misketom, kako u zemlji tako i širom regiona.


Prvo veče Heineken Lovefest-a je rezervisano za nastup Ilije Đokovića. Predstavnik mlađe generacije koji preferira tehno pravac je do sada nastupao u gotovo svim klubovima i na festivalima u Srbiji. Njegovo ime se često nalazi na listi domaćih artista koji su zaduženi za zagrevanje pred nastup popularnih di-džejeva i producenata koji gostuju u Beogradu i šire. Karakterističan je po predanom radu i velikom talentu, a njegove pesme se nalaze na plejlistama brojnih svetskih di-džejeva. Na festival dolazi i Aleksandar Ivković, brat poznatog Vladimira Ivkovića i ime na koje se obraća velika pažnja u poslednje vreme.


Fire Stage će sigurno biti mesto dobrog provoda i vrele atmosfere. Za odličan zvuk i dobre vibracije će se pobrinuti Kristijan Molnar, Vuk & Runy, Milan Živanov i Suggar Lobby.


Lea Dobričić, prva dama tehna je potvdila svoje gostovanje, a publika može da očekuje sve ono po čemu su poznati njeni nastupi - ogromna količina pozitivne energije i vrhunska muzika. Klaberi su sa velikim osmehom dočekali vest da u Vrnjačku banju dolazi i Miloš Pavlović aka Regen i DJ Shoxy.

Poslednje veče festivala ljubavi će biti obeleženo nastupima maestralnog Dejana Milićevića i odličnog Marka Milosavljevića. Spektakularna žurka za finale manifestacije će sigurno okupiti ogroman broj vernih fanova poznatih di-džejeva i klabere iz celog regiona.


Energy Stage će ugostiti ime koje je u velikoj meri zaslužno za razvoj i popularizaciju tehno muzike u Crnoj Gori. Vlado Marković, di-džej iz susedne zemlje je domaćoj publici poznat po kvalitetnim setovima koji se uvek razlikuju. Za energiju najvišeg napona, na binu će se popeti i vrteti najbolje što umeju Techa, Vlada Russ & Trole, Mr. CASH, Mladen Petrović, reprezenti Soul Print Recordingsa Akioki i Petko, Luka Gaćina poznatiji kao Little Lu, DJ Flip i Jackie Dagger.

Predstavnik Makedonije na Lovefest-u je di-džej Andrej Micajkov koji će nastupiti zajedno sa talentovanim producentom domaćeg porekla, Igorom Jadraninom. Najveći underground stejdž u zemlji nastupom Nikole Vemića označava kraj velikog muzičkog događaja u Vrnjačkoj banji.