Кад је бал нек је минимал у клубу КПТМ

Чувена журка у познатом клубу за ово издање доводи светски познатог ди-џеја са наших простора, Марка Настића

Среда 28. јун 2017.

cover image

КПТМ је веома популарно место међу истинским љубитељима квалитетног електронског звука, а матине журка са називом Кад је бал нек је минимал је годинама уназад вероватно најпосећенији догађај који се овде организује. У среду, 28. јуна од 17:00 па све до 00:00 за најбољи провод у граду ће бити задужен Марко Настић, Владимир Драгаш и Кристијан Шајковић.


Сваке среде Марко Настић снима свој podcast који се може пратити путем live stream-а. Сви поклоници Марковог талента се позивају да испрате још један велики догађај у Београду.


Циљ овог издања сјајне журке је да осим доброг провода пружи подршку и промовише друго издање фестивала "Lost and Found" који се одржава од 21. до 23. јула на напуштеним базенима у Брестовачкој бањи, смештеној у близини града Бор. Фестивал ове године носи поднаслов "The Way Back" јер је тема фестивала повратак природи. КПТМ ће најсрећнијима поделити 5x2 улазнице за овај догађај.

Фестивал "Lost & Found" је посебна културна манифестација која кроз аутентични музички програм, уметност и урбану културу жели да активира младу популацију у источној Србији и да их укључи у модерне токове савремене уметности. Након успешне реализације првог издања фестивала, организација Wave поново креира другачији догађај.


ПОВЕЗАНО