Kad je bal nek je minimal u klubu KPTM

Čuvena žurka u poznatom klubu za ovo izdanje dovodi svetski poznatog di-džeja sa naših prostora, Marka Nastića

Sreda 28. jun 2017.

cover image

KPTM je veoma popularno mesto među istinskim ljubiteljima kvalitetnog elektronskog zvuka, a matine žurka sa nazivom Kad je bal nek je minimal je godinama unazad verovatno najposećeniji događaj koji se ovde organizuje. U sredu, 28. juna od 17:00 pa sve do 00:00 za najbolji provod u gradu će biti zadužen Marko Nastić, Vladimir Dragaš i Kristijan Šajković.


Svake srede Marko Nastić snima svoj podcast koji se može pratiti putem live stream-a. Svi poklonici Markovog talenta se pozivaju da isprate još jedan veliki događaj u Beogradu.


Cilj ovog izdanja sjajne žurke je da osim dobrog provoda pruži podršku i promoviše drugo izdanje festivala "Lost and Found" koji se održava od 21. do 23. jula na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji, smeštenoj u blizini grada Bor. Festival ove godine nosi podnaslov "The Way Back" jer je tema festivala povratak prirodi. KPTM će najsrećnijima podeliti 5x2 ulaznice za ovaj događaj.

Festival "Lost & Found" je posebna kulturna manifestacija koja kroz autentični muzički program, umetnost i urbanu kulturu želi da aktivira mladu populaciju u istočnoj Srbiji i da ih uključi u moderne tokove savremene umetnosti. Nakon uspešne realizacije prvog izdanja festivala, organizacija Wave ponovo kreira drugačiji događaj.


POVEZANO