Joey Daniel наступа у Београду

Београдска тврђава ће први пут угостити посебног ди-џеја који је широм света познат по фантастичним, дугачким tech house и techno сетовима

Субота 17. јун 2017.

cover image

Joey Daniel, Rub A Dub и Марко Милутиновић наступају 17. јуна у Барутани. Почетак журке је заказан за 23:00 и трајаће све до 06:00 - клабери, спремите се!


Joey Daniel је каријеру започео у родном Ротердаму, веома брзо је кренуо са наступима у Амстердаму и постао незаобилазни забављач у скоро сваком клубу и на великим фестивалима. Маратонским наступима који су некада трајали и по 10 сати у клубу Toffler у Ротердаму, где је резидент, стекао је стаутус омиљеног ди-џеја у земљи. Веће кораке у интернационалној каријери је направио у 2015. години запаженим наступима на Ибици. Поред одличног партијања у Ротердаму, Joey је показао фантастичне перформансе на фестивалима Awakenings, Time Warp Holland, Mysteryland, Welcome To The Future, Pollerwiesen Festival, Extrema Outdoor и на ултимативном Elrow Barcelona. Његова издања су веома често на првом месту Beatport листе, а овог лета најављује нови студијски материјал. Са добрим другом Rub A Dub је избацио ствар Jungle Stabbin са којом најављује ново издање.


Rub A Dub односно Саша Савић, родом из Босне и Херцеговине, прославиће рођендан журком у Барутани. Ову годину ће памтити по великом искораку на клупску сцену. Уговором са booking агенцијом познатог Joseph Capriati-ја отворила су му се врата многих посећених клубова. Личним стилом којим доминира tech house groove је успео да освоји публику за кратко време и добије подршку признатих артиста. Методи Христов, Joseph Capriati, Marco Carola и други имају само речи хвале за овог момка.

Марко Милутиновић својим одабиром house и techno мелодија увек одушеви публику и журку претвара у незабораван провод. Пасионирани колекционар плоча и један од ди-џејева новог таласа којима је ментор Марко Милосављевић.

Карте за одличан хепенинг у Барутани су доступне на свим благајнама Eventim-а и Gigstix-а по цени од 690 динара.


ПОВЕЗАНО