Joey Daniel nastupa u Beogradu

Beogradska tvrđava će prvi put ugostiti posebnog di-džeja koji je širom sveta poznat po fantastičnim, dugačkim tech house i techno setovima

Subota 17. jun 2017.

cover image

Joey Daniel, Rub A Dub i Marko Milutinović nastupaju 17. juna u Barutani. Početak žurke je zakazan za 23:00 i trajaće sve do 06:00 - klaberi, spremite se!


Joey Daniel je karijeru započeo u rodnom Roterdamu, veoma brzo je krenuo sa nastupima u Amsterdamu i postao nezaobilazni zabavljač u skoro svakom klubu i na velikim festivalima. Maratonskim nastupima koji su nekada trajali i po 10 sati u klubu Toffler u Roterdamu, gde je rezident, stekao je stautus omiljenog di-džeja u zemlji. Veće korake u internacionalnoj karijeri je napravio u 2015. godini zapaženim nastupima na Ibici. Pored odličnog partijanja u Roterdamu, Joey je pokazao fantastične performanse na festivalima Awakenings, Time Warp Holland, Mysteryland, Welcome To The Future, Pollerwiesen Festival, Extrema Outdoor i na ultimativnom Elrow Barcelona. Njegova izdanja su veoma često na prvom mestu Beatport liste, a ovog leta najavljuje novi studijski materijal. Sa dobrim drugom Rub A Dub je izbacio stvar Jungle Stabbin sa kojom najavljuje novo izdanje.


Rub A Dub odnosno Saša Savić, rodom iz Bosne i Hercegovine, proslaviće rođendan žurkom u Barutani. Ovu godinu će pamtiti po velikom iskoraku na klupsku scenu. Ugovorom sa booking agencijom poznatog Joseph Capriati-ja otvorila su mu se vrata mnogih posećenih klubova. Ličnim stilom kojim dominira tech house groove je uspeo da osvoji publiku za kratko vreme i dobije podršku priznatih artista. Metodi Hristov, Joseph Capriati, Marco Carola i drugi imaju samo reči hvale za ovog momka.

Marko Milutinović svojim odabirom house i techno melodija uvek oduševi publiku i žurku pretvara u nezaboravan provod. Pasionirani kolekcionar ploča i jedan od di-džejeva novog talasa kojima je mentor Marko Milosavljević.

Karte za odličan hepening u Barutani su dostupne na svim blagajnama Eventim-a i Gigstix-a po ceni od 690 dinara.


POVEZANO