Happy People In Da House

Добро позната организација срећних ди-џејева позива на after party у клуб КПТМ

Субота 17. јун 2017.

cover image

Ди-џејеви из организације Happy People - Лале, Марко Вуковић и Петар Цветковић наступају 24. јуна од 04:00 до 09:00 у башти клуба КПТМ. Место које градски клабери редовно посећују је локација на којој је провод загарантован, вишедеценијско искуство у електронској музици које ова ди-џеј екипа има је проверен рецепт за провод у Београду. 

Happy People

Happy People – United Youth of Belgrade је један од најстаријих професионалних ди-џеј колектива са простора југоисточне Европе, основан 1994. године. Више од две деценије постојања дугују традицији увек иновативног приступа електронској плесној сцени који је постао њихов заштитни знак и годинама их награђује новим генерацијама лојалне публике. Померање граница клабинга је свеобухватни концепт са више непознатих које чине музика, локација, декор и овладавање новим технологијама. Њихова интеракција и дисање заједно чини наш продукт чији је основни задатак да увек задовољи и најпробирљивије конзументе - ултимативну журку. Задовољан сам јер у сваком погледу све више напредујемо - говори ди-џеј Лале, први човек и оснивач организације.


У своју богату биографију наводе сарадње са именима као што су Срђан Жика Тодоровић, Марко Настић, Петковски, Раја и Прока. Гостују по свим већим градовима како Србије, тако и региона, а поред Македоније и Хрватске, највише сарађују са еминентним ди-џејевима лондонске tech-house сцене, а неки од њих су: Eddie Richards, Terry Francis, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Nathan Coles и Asad Rizvi. Преферирају и излете у друге музичке жанрове, а могу се похвалити и оснивањем и коорганизацијом београдској ди-џеј фестивала "Ово је мој град". Активни чланови организације срећних људи су Лале, Горан ZMIX Ковачевић, Марко Вуковић, Mr. Flowers и Петар Цветковић.

КПТМ


Културни центар КПТМ је настао из потребе да се у центру брзог урбаног живота креира модерно уточиште које ће свима пружити прилику да испоље своју креативност, да уживају и развијају своја интересовања и да коначно, то поделе и са другима. КПТМ је јединствен спој елемената који представљају синергију различитих култура и због тога је постао стално место окупљања оних који својом енергијом убрзавају ритам града, а захваљујући посебној филозофији која поручује да треба максимално искористити оно што нам је на располагању, КПТМ подучава уживању у сваком тренутку. Комплетан ентеријер клуба и баште је креиран ослањајући се на принципе еколошког живљења који су пружили могућност да се створи јединствена оаза саграђена од рециклираних материјала који су били невидљиви и неупотребљиви део урбаног пејзажа, као и елемената за екстремне спортове који су добили нови дневно-ноћни живот у клубу КПТМ.


ПОВЕЗАНО