Happy People In Da House

Dobro poznata organizacija srećnih di-džejeva poziva na after party u klub KPTM

Subota 17. jun 2017.

cover image

Di-džejevi iz organizacije Happy People - Lale, Marko Vuković i Petar Cvetković nastupaju 24. juna od 04:00 do 09:00 u bašti kluba KPTM. Mesto koje gradski klaberi redovno posećuju je lokacija na kojoj je provod zagarantovan, višedecenijsko iskustvo u elektronskoj muzici koje ova di-džej ekipa ima je proveren recept za provod u Beogradu. 

Happy People

Happy People – United Youth of Belgrade je jedan od najstarijih profesionalnih di-džej kolektiva sa prostora jugoistočne Evrope, osnovan 1994. godine. Više od dve decenije postojanja duguju tradiciji uvek inovativnog pristupa elektronskoj plesnoj sceni koji je postao njihov zaštitni znak i godinama ih nagrađuje novim generacijama lojalne publike. Pomeranje granica klabinga je sveobuhvatni koncept sa više nepoznatih koje čine muzika, lokacija, dekor i ovladavanje novim tehnologijama. Njihova interakcija i disanje zajedno čini naš produkt čiji je osnovni zadatak da uvek zadovolji i najprobirljivije konzumente - ultimativnu žurku. Zadovoljan sam jer u svakom pogledu sve više napredujemo - govori di-džej Lale, prvi čovek i osnivač organizacije.


U svoju bogatu biografiju navode saradnje sa imenima kao što su Srđan Žika Todorović, Marko Nastić, Petkovski, Raja i Proka. Gostuju po svim većim gradovima kako Srbije, tako i regiona, a pored Makedonije i Hrvatske, najviše sarađuju sa eminentnim di-džejevima londonske tech-house scene, a neki od njih su: Eddie Richards, Terry Francis, Gideon Jackson, Dave Mothersole, Pure Science, Grant Dell, Richard Grey, Nathan Coles i Asad Rizvi. Preferiraju i izlete u druge muzičke žanrove, a mogu se pohvaliti i osnivanjem i koorganizacijom beogradskoj di-džej festivala "Ovo je moj grad". Aktivni članovi organizacije srećnih ljudi su Lale, Goran ZMIX Kovačević, Marko Vuković, Mr. Flowers i Petar Cvetković.

KPTM


Kulturni centar KPTM je nastao iz potrebe da se u centru brzog urbanog života kreira moderno utočište koje će svima pružiti priliku da ispolje svoju kreativnost, da uživaju i razvijaju svoja interesovanja i da konačno, to podele i sa drugima. KPTM je jedinstven spoj elemenata koji predstavljaju sinergiju različitih kultura i zbog toga je postao stalno mesto okupljanja onih koji svojom energijom ubrzavaju ritam grada, a zahvaljujući posebnoj filozofiji koja poručuje da treba maksimalno iskoristiti ono što nam je na raspolaganju, KPTM podučava uživanju u svakom trenutku. Kompletan enterijer kluba i bašte je kreiran oslanjajući se na principe ekološkog življenja koji su pružili mogućnost da se stvori jedinstvena oaza sagrađena od recikliranih materijala koji su bili nevidljivi i neupotrebljivi deo urbanog pejzaža, kao i elemenata za ekstremne sportove koji su dobili novi dnevno-noćni život u klubu KPTM.


POVEZANO