Flower Power у Београду

Удружење Славимо уметност са журком Flower Power отвара сезону у клубу Барутана

Петак 09. јун 2017.

cover image

Журка у Барутани ће 10. јуна Калемегдан вратити у хипи период. Дешавање под називом "Make love and art" почиње у 23:00 и трајаће све до 05:00 и овим догађајем почиње сезона сјајног провода у центру Београда. Првих 100 девојака које дођу на журку ће добити венац од цвећа за косу, а најбоље стилизоване хипике очекује специјална награда. Тема и идеја ове журке је оно што креативно удружење жели да промовише - љубав, дружење, слободу духа, лепоту јединствености и креативности. 

Славимо уметност је удружење које организује сјајне журке, презентације, промоције, изложбе, презентује филмске пројекције и друге облике уметничког стваралаштва. Отворени за нове чланове су у сталној потрази за новим уметницима који желе да прикажу своје таленте. Једног петка, сваког месеца у галерији Штаб организују изложбе, ревије или промоције. Сваке среде у клубу Кенозоик пуштају култне филмове али и филмска остварења ауторских студентских радова. Велику журку уметничких факултета на којој прослављају уметност организују једном месечно.


Барутана је јединствен простор на Калемегдану. Складиште изграђено у 17. веку коме је првобитна намена била чување великих количина барута који се користио за одбрану Београдске тврђаве у разним сукобима. Клуб у коме наступају домаћи и страни уметници је први пут отворио своја врата 1995. године али је престао са радом 2003. Место за промоцију разних музичких и културних дешавања након 11 година је поново отворено и наставља са фантастичним концептом.


ПОВЕЗАНО