Easy Tiger журка у Београду

Enzo Siragusa и Марко Настић на диско сплаву Слобода

Четвртак 15. јун 2017.

cover image

Летња сезона на диско сплаву Слобода почиње 16. јуна уз најпопуланијег ди-џеја и продуцента из Београда, Марка Настића и тренутно највећу звезду са британске сцене, Енза Сирагусу. Најбољи провод у граду почиње у 23:00 и трајаће све до 05:00, карте у претпродаји 600 динара, 900 динара на улазу.

Easy Tiger су журке иза којих стоји најпопуларнији ди-џеј и продуцент са домаћих простора, Марко Настић. Само име журке би требало да публику асоцира на мало опуштенији вид забаве. Концепт је настао је из забаве, а оно што га је уозбиљило је то што је из журке прерастао у label. Поред провода на домаћем терену где ће акценат бити на промоцији младих артиста, план је да се у пројекат укључе и инострани извођачи. Марко Настић је поред журки покренуо и нови „vinyl only label“ под истим именом.


Enzo Siragusa се позиционирао у топ 100 RA DJ-ева први пут 2015. године, следеће године наставља у врхунском ритму кроз "FUSE" дешавања у чувеном клубу Space на Ибици, а затим крунише ди-џеј каријеру снимањем BBC Essential Mix за емисију Пита Тонга. Продукцијски је оријентисан ка моћном лондонском хаус правцу.


Ензо је предводник лондонске "FUSE" организације, која под истим именом организује журке и држи label за које издају артисти Archie Hamilton, Seb Zito, Rich NxT, Ben Rau, Rossko, Dan Farserelli и многи други.


ПОВЕЗАНО