Easy Tiger žurka u Beogradu

Enzo Siragusa i Marko Nastić na disko splavu Sloboda

Četvrtak 15. jun 2017.

cover image

Letnja sezona na disko splavu Sloboda počinje 16. juna uz najpopulanijeg di-džeja i producenta iz Beograda, Marka Nastića i trenutno najveću zvezdu sa britanske scene, Enza Siragusu. Najbolji provod u gradu počinje u 23:00 i trajaće sve do 05:00, karte u pretprodaji 600 dinara, 900 dinara na ulazu.

Easy Tiger su žurke iza kojih stoji najpopularniji di-džej i producent sa domaćih prostora, Marko Nastić. Samo ime žurke bi trebalo da publiku asocira na malo opušteniji vid zabave. Koncept je nastao je iz zabave, a ono što ga je uozbiljilo je to što je iz žurke prerastao u label. Pored provoda na domaćem terenu gde će akcenat biti na promociji mladih artista, plan je da se u projekat uključe i inostrani izvođači. Marko Nastić je pored žurki pokrenuo i novi „vinyl only label“ pod istim imenom.


Enzo Siragusa se pozicionirao u top 100 RA DJ-eva prvi put 2015. godine, sledeće godine nastavlja u vrhunskom ritmu kroz "FUSE" dešavanja u čuvenom klubu Space na Ibici, a zatim kruniše di-džej karijeru snimanjem BBC Essential Mix za emisiju Pita Tonga. Produkcijski je orijentisan ka moćnom londonskom haus pravcu.


Enzo je predvodnik londonske "FUSE" organizacije, koja pod istim imenom organizuje žurke i drži label za koje izdaju artisti Archie Hamilton, Seb Zito, Rich NxT, Ben Rau, Rossko, Dan Farserelli i mnogi drugi.


POVEZANO